Home / Family  / Πανελλήνιος τελικός διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής στη Θεσσαλονίκη!

Πανελλήνιος τελικός διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής στη Θεσσαλονίκη!

Πανελλήνιος τελικός διαγωνισμού
18 και 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος τελικός διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής έρευνας και καινοτομίας FIRST® LEGO® League στη Θεσσαλονίκη!

 

 

Ο Εκπαιδευτικός οργανισμός Eduact ενώνει τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη της.Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, για τη διεξαγωγή ενός μεγάλου γεγονότος. Ο πανελλήνιος τελικός διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής έρευνας και καινοτομίας FIRST® LEGO® League έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου. Η ΔΕΘ – HELEXPO αποτελεί χορηγό φιλοξενίας και η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Περίπτερο 6.

 

 

Οι 58 κορυφαίες ομάδες που προκρίθηκαν με επιτυχία από τους Προκριματικούς σε Βόλο, Ρόδο, Κρήτη, Σπάρτη, Αθήνα,.Ξάνθη, Γιάννενα και Θεσσαλονίκη διαγωνίζονται λίγο πριν μας εκπροσωπήσουν στις Παγκόσμιες Διοργανώσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι το World Festival 2023, FIRST® LEGO® League Challenge στο Houston, USA. Φέτος, ο Πανελλήνιος τελικός διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής στοχεύει οι ομάδες του FIRST® LEGO® League να ερευνήσουν από πού προέρχώς διανέμεται, αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται. Επιστρατεύοντας την SUPER POWERED δημιουργικότητά τους θα χτίσουν ένα καινοτόμο και καλύτερο ενεργειακό μέλλον.

Πανελλήνιος τελικός διαγωνισμού

 

Στον Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό θα συμμετάσχουν σύνολο 1.000 παιδιά, προπονητές και εθελοντές και η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του ή καλέστε στο 2311 286 369.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.