Home / Beauty  / Παιχνίδια στον ήλιο με τη Biotherm

Παιχνίδια στον ήλιο με τη Biotherm

cozy vibe beauty news biotherm

Μια σειρά αντηλιακής φροντίδας που σέβεται το περιβάλλον.

Το φετινό καλοκαίρι η Biotherm παρουσιάζει τη νέα σειρά αντιηλιακών WATERLOVER SUN MILK”, για όλους τους λάτρεις του νερού. Πρόκειται για την πρώτη οικολογικά σχεδιασμένη σειρά αντηλιακής φροντίδας της εταιρείας, με φίλτρα SPF που έχουν υποβληθεί σε οικολογικές δοκιμές και με σύνθεση βιοδιασπώμενης βάσης κατά 96%, για λιγότερες επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον.

Προς τιμήν της υδάτινης κληρονομιάς, η Biotherm στηρίζει την προστασία των ωκεανών σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω του προγράμματος “Water Lovers”, που ξεκίνησε το 2012. Τα τελευταία πέντε χρόνια, πέραν της χρηματοδότησης εκστρατειών για την προστασία των ωκεανών,  εργάζεται για τη μείωση των επιπτώσεων των εκπλυόμενων προϊόντων στο υδάτινο περιβάλλον, αφαιρώντας  τα πλαστικά μικροσφαιρίδια από όλες τις συνθέσεις της. Εστιάζοντας στη συσκευασία και τη χημική σύνθεση, δημιουργεί μια νέα γενιά προϊόντων με βελτιωμένο περιβαλλοντικό προφίλ – μεγαλύτερη βιοδιασπασιμότητα και μικρότερο υδατικό αποτύπωμα. Φέτος, σηματοδοτεί το επόμενο στάδιο αυτής της εξέλιξης, με την ανάπτυξη μιας νέας αντηλιακής σειράς, με οικολογικά δοκιμασμένη σύνθεση σε οικολογική συσκευασία.

cozy vibe beauty news biotherm  cozy vibe beauty news biotherm

 

cozy vibe beauty news biotherm

Όπως τονίζει η Caroline Nègre, Επιστημονική Διευθύντρια της Biotherm, “Το WaterLover Sun Milk” αποτελεί ένα τεράστιο βήμα στη βιομηχανία των καλλυντικών, και επετεύχθη μετά από 7 χρόνια μελετών και 200 περίπου δοκιμές, στις οποίες μετείχαν 20 ερευνητές και έγινε διαλογή μεταξύ 150 διαφορετικών πρώτων υλών.Το WaterLover Sun Milk προσφέρει αυτόν ακριβώς τον ιδανικό συνδυασμό προστασίας, αισθητηριακών υφών και μικρότερου περιβαλλοντικού αντικτύπου έναντι άλλων αντιηλιακών προϊόντων. Η Biotherm θα χρηματοδοτήσει μια νέα αποστολή για τη μελέτη των θαλάσσιων λιβαδιών, των περιοχών ωοτοκίας χελωνών και των επιπτώσεων των μικροπλαστικών, γύρω από τη νήσο Φορμεντέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2017. Η Dr. Sylvia Earle θα ηγηθεί της αποστολής μαζί με την Ομάδα της Αποστολής Mission Blue, μια ομάδα επιστημόνων από τη Διεθνή Ένωση Προστασίας της Φύσης (IUCN) και από τοπικούς φορείς. Καθώς τα παμπάλαια θαλάσσια λιβάδια της νήσου Φορμεντέρα απειλούνται λόγω της αγκυροβόλησης μηχανοκίνητων σκαφών, βασικός στόχος της αποστολής αυτής θα είναι η συνεργασία με τους τοπικούς εταίρους για την αντιμετώπιση αυτών των επιπτώσεων και τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κόσμου, μέσω μιας καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης Αποστολής Water Lovers της Biotherm στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, τον Σεπτέμβριο του 2016. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε επίσης η παρουσίαση του Water Lovers Sun Milk της Biotherm, παρουσία της πρέσβειρας Elsa Hosk.

 

Τώρα μπορείτε να προστατέψετε ό,τι αγαπάτε: την επιδερμίδα σας, την επιδερμίδα της οικογένειάς σας και τη θάλασσα…

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath