Home / Family  / Παιδιά και παραλία; Πώς να περάσετε τέλεια με ασφάλεια

Παιδιά και παραλία; Πώς να περάσετε τέλεια με ασφάλεια

Μερικά χρήσιμα tips για να γίνουν οι μέρες στην παραλία με τα παιδιά σας οι πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

 

Η οργάνωση είναι το άλφα και το ωμέγα. Σε οποιαδήποτε κατάσταση και σε οποιοδήποτε εκδρομή ή ταξίδι, αν οργανωθούμε σωστά τότε όλα θα πάνε τέλεια. Ειδικά αν έχουμε παιδιά χρειάζεται να φροντίσουμε από νωρίς για όλα. Ο καιρός άρχισε να γίνεται ιδανικός για θάλασσα και προετοιμαζόμαστε για την πρώτη μας εξόρμηση σε παραλία. Προνοούμε για όσα θα χρειαστούμε από την προηγούμενη ημέρα, για να περάσουμε υπέροχες στιγμές με τα παιδιά μας.

 

 

Η καλύτερη ώρα για να επισκεφτούμε τη θάλασσα είναι νωρίς το πρωί. Αν φτάσουμε νωρίς θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε την καλύτερη θέση με ομπρέλα, όταν ο ήλιος δεν θα “καίει” ακόμα. Επιλέγουμε οργανωμένες παραλίες, για περισσότερη ασφάλεια και παροχές, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικές. Ο ήλιος είναι αρκετά επικίνδυνος τόσο για εμάς, και ειδικά για τα παιδιά, οπότε πρέπει να έχουμε μέρος με σκιά.

 

 

Φοράμε αντηλιακό πριν φύγουμε από το σπίτι, αλλά και όταν φτάσουμε. Αν δούμε ότι μένουμε αρκετή ώρα στη θάλασσα ξανά ανανεώνουμε το αντηλιακό των παιδιών μας. Δε ξεχνάμε το καπέλο τους. Μέσα στην τσάντα θαλάσσης μας βάζουμε απολυμαντικά, μωρομάντηλα, extra πετσέτες, σακουλίτσες για να τα βρεγμένα μαγιό, τσιρότα και αμμωνία. Με όλα αυτά θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι. Προμηθευόμαστε νερό και δεν ξεχνάμε να δίνουμε συνεχώς στα παιδιά μας , για να μην αφυδατωθούν από τη ζέστη. Παίρνουμε φαγητό από το σπίτι ή από την παραλία και παιχνίδια. Η παραλία είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας, τόσο με τα κουβαδάκια τους, αλλά και με δικά σας αυτοσχέδια παιχνίδια στην άμμο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.