Home / Good Life  / Πάρος: Επιλέξτε το πανέμορφο νησί για τις φετινές σας διακοπές

Πάρος: Επιλέξτε το πανέμορφο νησί για τις φετινές σας διακοπές

Έξι λόγοι για να διαλέξτε την Πάρο φέτος το καλοκαίρι, για αξέχαστες διακοπές.

 

Η Πάρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο φημισμένα νησιά των Κυκλάδων. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς, γεμάτος ζωή και υπέροχα φυσικά τοπία. Αν αναρωτιέσαι που να πας διακοπές φέτος αξίζει να έχεις την Πάρο στις top επιλογές σου. Ας δούμε γιατί πρέπει να την επιλέξεις και τι έχει να σου προσφέρει.

 

Ειδυλλιακές παραλίες

Οι πέντε καλύτερες παραλίες: Κολυμπήθρες, Χρυσή Ακτή, Πούντα, Σάντα Μαρία και Λάγγερη. Κοσμοπολίτιες ή χαλαρωτικές, με beach bars, γαλάζια νερά, θαλάσσια sports και χρυσαφένιες αμμουδιές, αποτυπώνουν τη μοναδική αυθεντία των ελληνικών διακοπών.

 

Γευστικές απολαύσεις

Όπως κάθε τόπος, έτσι και η Πάρος “κρύβει” τα δικά της γευστικά μυστικά. Δοκιμάστε γούνα, ρεβιθάδα, σαλάτα κάλφα, καράβολους, πάτιδο, λαδένια, κ.α. παραδοσιακά πιάτα του νησιού.

 

 

Έντονη ζωή

Στο νησί υπάρχει έντονη ζωή για κάθε γούστο. Ταβέρνες με μουσική, bars για cocktails, clubs για χορό, αλλά και festivals και τοπικά πανηγύρια.

 

Για την αρχιτεκτονική

Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια της Νάουσας ή της Παροικιάς θα ανακαλύψεις την ομορφιά του νησιού με την αντιπροσωπευτική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Μη ξεχάσεις να απολαύσεις το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι.

 

 

Κοιλάδα με τις πεταλούδες

Από τα πιο μαγικά φυσικά τοπία που μπορείτε να επισκεφτείτε. Must αξιοθέατο που θα σας φέρει κοντά στη φύση, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της.

Για τα γραφικά χωριά

Οργανώστε μια εκδρομή σε ένα από τα πανέμορφα χωριά του νησιού. Οι καλύτερες επιλογές είναι: Λεύκες, Μάρπησσα ή Μαράθι. Αν έχετε την ευκαιρία μπορείτε να επισκεφτείτε και το γειτονικό νησί της Αντίπαρου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.