Home / Men  / Ο Yohji Yamamoto γιορτάζει 50 χρόνια παρέα με τη Supreme

Ο Yohji Yamamoto γιορτάζει 50 χρόνια παρέα με τη Supreme

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας Yohji Yamamoto συνεργάστηκε με το street wear brand Supreme, με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων του.

 

 

Δερμάτινα μπουφάν και παντελόνια, bomber jackets, parkas, πουλόβερ, πουκάμισα, hoodies, cargo παντελόνια, T-shirts, beanies, Dr. Martens παπούτσια και skateboards. Ο γνωστός Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας Yohji Yamamoto βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει 50 χρόνια από την ίδρυση του οίκου του. Ένωσε τις δυνάμεις του με ένα από τα καλύτερα street wear brands, τη Supreme, και κυκλοφόρησαν από κοινού μία φανταστική capsule collection.

 

 

Πολλά από τα κομμάτια διαθέτουν πρωτότυπα έργα τέχνης από το γνωστό ιαπωνικό franchise gaming Tekken. Ένα μαύρο bomber jacket έρχεται με ένα μοτίβο δαίμονα στο μπροστινό μέρος και ένα πουκάμισο φέρει τα πρόσωπα των χαρακτήρων του παιχνιδιού και τη λέξη Saiko που σημαίνει το καλύτερο. Ο Yohji Yamamoto και η Supreme είχαν συνεργαστεί ξανά και το 2020. Το street brand είχε χαρακτηρίσει τον σχεδιαστή ως έναν από τους πιο σημαντικούς designers του σήμερα.

 

 

Τόνισε ότι ο Yamamoto σπάει τα εμπόδια μεταξύ πασαρέλας και street style, μεταξύ πολυτέλειας και αθλητισμού, παράδοσης και πρωτοπορίας. Άνοιξε τους δρόμους για ένα αριστοτεχνικό ντύσιμο με ένα παιχνιδιάρικο ανδρόγυνο στυλ.

 

 

theshopyohjiyamamoto.com

www.supreme.com

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.