Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Tom Cruise είναι ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία στο διάστημα!

Ο Tom Cruise είναι ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία στο διάστημα!

Ο ασταμάτητος Tom Cruise θα γράψει ιστορία. Θα είναι ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία στο διάστημα!

 

Ο Tom Cruise ενώνει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη του The Bourne Identity, Doug Liman, για μία ταινία που θα αφήσει εποχή. Πρόκειται για ένα project που αποφασίστηκε το 2020, αλλά δε μπόρεσε να προχωρήσει τότε λόγω πανδημίας. Είναι ένα σπουδαίο έργο που μπορεί να κάνει τον Cruise και τον πρώτο πολίτη που θα κάνει διαστημικό περίπατο έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

 

Σύμφωνα με πηγές ο ρόλος του Tom Cruise θα αφορά έναν τυχερό που θα βρεθεί στη θέση του μόνου ανθρώπου που θα μπορούσε να σώσει τη γη. Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για την αδυναμία του στην περιπέτεια, αλλά και για τις ικανότητες του σε κάθε ταινία. Είναι ο μόνος που δε χρειάζεται stunts και αναλαμβάνει όποια επικίνδυνη αποστολή χρειαστεί! Stay tuned όσο αναμένουμε περισσότερες ανακοινώσεις για την πρώτη ταινία που θα ταξιδέψει στο διάστημα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.