Home / Good Life  / Ο Pharrell Williams δημιούργησε το δικό του ξενοδοχείο!

Ο Pharrell Williams δημιούργησε το δικό του ξενοδοχείο!

Το Μαϊάμι θα έχει την τιμή να φιλοξενεί το πρώτο, και πολύ εντυπωσιακό, ξενοδοχείο του τραγουδιστή Pharrell Williams, με όνομα “The Goodtime”.

 

Courtesy of the Goodtime Hotel

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό και περηφάνια, ο διάσημος τραγουδιστής ανακοίνωσε τα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου του. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο project του Pharrell Williams και την πρώτη του απόπειρα στο ξενοδοχειακό κλάδο. Συνεργάστηκε με τον επιχειρηματία φιλοξενίας David Grutman και δημιούργησε το ξενοδοχείο “The Goodtime”, στη South Beach της Washington Avenue. Ο ίδιος παρομοίασε την εμπειρία της διαμονής με το να βρίσκεσαι σε μια ταινία του Wes Anderson.

 

 

“Το Goodtime θα φωτίσει αυτήν την κοινότητα και θα της δώσει και πάλι ζωή. Οι άνθρωποι θα εμπνευστούν από αυτό που κάνουμε εδώ. Θα υπάρχει καλή ενέργεια, good vibes, καλός χώρος και, φυσικά, μια καλή στιγμή”, δηλώνει ο τραγουδιστής.

 

 

Η κατασκευή του εκπληκτικού ξενοδοχείου “The Goodtime” ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του, ενώ οι κρατήσεις ξεκίνησαν. Το κόστος διαμονής ξεκινάει από το ποσό των 260 δολαρίων.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.