Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Paul Rudd ψηφίστηκε ο πιο sexy άνδρας του πλανήτη

Ο Paul Rudd ψηφίστηκε ο πιο sexy άνδρας του πλανήτη

Σύμφωνα με το περιοδικό People ο Paul Rudd είναι ο πιο sexy άνδρας για το 2021.

 

Όμορφος, έξυπνος, ευγενικός και ταλαντούχος ηθοποιός. Ο Paul Rudd, ο οποίος μοιάζει κυριολεκτικά σαν να μην έχει μεγαλώσει ούτε μία μέρα, ψηφίστηκε ο πιο sexy άνδρας του πλανήτη για το 2021, σύμφωνα με το περιοδικό People. Ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει και δηλώνει πώς υπάρχουν πολλοί άλλοι που θα έπρεπε να πάρουν αυτόν τον τίτλο πριν από τον ίδιο.

 

 

“Όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, με χαρακτηρίζω σύζυγο και πατέρα, θέλω να πω, αυτό είμαι. Απλώς κάνω παρέα με την οικογένειά μου όταν δε δουλεύω. Αυτό μου αρέσει περισσότερο απ’ όλα. Ελπίζω πως επιτέλους θα με καλέσουν σε αυτά τα σέξι δείπνα με τον Clooney και τον Pitt και τον B Jordan», εξήγησε. «Και θεωρώ θα πάω σε περισσότερα σκάφη. Ανυπομονώ να ζήσω αυτήν τη ζωή. Και μάλλον θα προσπαθήσω να βελτιωθώ στο να φαίνομαι πιο σκοτεινός τύπος με απαλό φωτισμό. Μου αρέσει να συλλογίζομαι. Νομίζω αυτό θα βοηθήσει γιατί θα φαίνομαι πιο εσωστρεφής και μυστηριώδης”, δήλωσε χιουμοριστικά.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.