Home / Family  / Ο Paul Parsons γυρίζει πίσω στον χρόνο αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων!

Ο Paul Parsons γυρίζει πίσω στον χρόνο αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων!

Paul Parsons
Ο καλλιτέχνης Paul Parsons κατάφερε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, μεταμορφώνοντας αγαπημένους -φανταστικούς και μη- ήρωες σε μικρά παιδιά, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης!

 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Paul Parsons φαίνεται να έχει χαράξει τη δική του πορεία στον χώρο της τέχνης και ιδιαίτερα στον χώρο του digital art. Έχει δημιουργήσει μία πρωτοποριακή μέθοδο, καταφέρνοντας, έτσι,.να γυρίσει πίσω στον χρόνο φανταστικούς χαρακτήρες, αλλά και κορυφαίους αστέρες του αθλητισμού. Με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης,.ο καλλιτέχνης κατάφερε να υλοποιήσει αυτό το ιδιαίτερο concept, μεταμορφώνοντας αγαπημένους χαρακτήρες, αλλά και αθλητές σε ψηφιακά παιδιά.

 

 

Μερικά από τα ονόματα που πρωταγωνιστούν σε αυτό το χαριτωμένο και fun project είναι: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Cristiano Ronaldo, Neymar, Harry Poter, Joker, Batman, Wonder Woman, Dr Strange και The Hulk!

 

 

 

Εκτός από τη μεταμόρφωση αγαπημένων ηρώων σε παιδιά, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνική,.με σκοπό να δημιουργήσει ψηφιοποιημένες εικόνες από διάφορους γνωστούς χαρακτήρες,.οι οποίες απεικονίζουν φιγούρες που μοιάζουν αληθινές! Star Wars, Marvel Heroes, Iron Man Animals είναι μόνο μερικές από τις ταινίες και τα ιδιαίτερα projects,.που ενέπνευσαν τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει αυτά τα ευφάνταστα concepts.

 

 

 

Ο δικός σου αγαπημένος ήρωας έχει γίνει μέρος του ψηφιακού concept του Paul Parsons;

 

Photo Credits: Paul Parsons/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada