Home / Fashion  / Ο Paco Rabanne χτίζει την αγάπη με τη νέα συλλογή του

Ο Paco Rabanne χτίζει την αγάπη με τη νέα συλλογή του

paco

Προετοιμαστείτε κατάλληλα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη νέα collection Paco Rabanne, με όνομα “Build Love”.

 

Courtesy of Paco Rabanne

 

Τα κοσμήματα θα διαδραματίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά, ξεχωρίζουν και απογειώνουν αμέσως το look. Ποια από εμάς δεν ενθουσιάζεται από ένα όμορφο κόσμημα; Θα θεωρούνται πάντα ως ένα από τα καλύτερα και πολυτιμότερα δώρα. Ο οίκος φρόντισε να κάνει τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή. Κυκλοφορεί μια collection από κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια ακόμα και τσάντες. Επιλέξτε ένα από τα εντυπωσιακά κομμάτια, προκαλώντας έκπληξη στο αγαπημένο σας πρόσωπο, κλέβοντας του κι άλλο την καρδιά!

 

Courtesy of Paco Rabanne

 

Επιθυμώντας να ερμηνεύσει την έννοια της αγάπης, ως ένα δυνατό σύνδεσμο που ενώνει τους ανθρώπους, ονόμασε τη συλλογή “Build Love”. Αποτυπώνει το πώς η αγάπη αποτελεί κυρίαρχη βάση, τα θεμέλια κάθε ανθρώπινης σχέσης. Το iconic αρώματο του οίκου, 1 million, συνοδεύει αισθησιακά τα πολυτελή κοσμήματα. Αποδεικνύει την ισχυρή πινελιά ενός αρώματος και το πώς καθορίζει ένα άτομο. Τολμηρά σκουλαρίκια και βραχιόλια, αλυσίδες σε χρυσό και ασημί, καθώς και μια μεταλλική belt bag πρωταγωνιστούν. Επιπλέον, τα βλέμματα μαγνητίζουν οι κομψές και τόσο ιδιαίτερες τσάντες. Τα μοντέλα παρουσιάζουν τη συλλογή αγκαλιασμένα, δημιουργώντας μια ιστορία αγάπης χωρίς όρια.

 

Courtesy of Paco Rabanne

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή “Build Loveεδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.