Home / Fashion  / Ο Michael Kors γιορτάζει 40 χρόνια και σηματοδοτεί την επιστροφή του city glamour

Ο Michael Kors γιορτάζει 40 χρόνια και σηματοδοτεί την επιστροφή του city glamour

Η καμπάνια του Michael Kors για τα 40 χρόνια του οίκου είναι γεμάτη λάμψη και κομψότητα.

 

Με μεγάλη χαρά, ο σχεδιαστής ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας του καμπάνιας για τη συλλογή Fall/ Winter 2021. Γιορτάζει 40 χρόνια από την ίδρυση του, σηματοδοτεί την επιστροφή του city glamour και έχει για παρέα του ένα εμβληματικό cast μοντέλων. Naomi Campbell, Carolyn Murphy, Liya Kebede, Bella Hadid, Adut Akech και Vittoria Ceretti.

 

Courtesy of Michael Kors

 

Η καμπάνια γυρίστηκε σε ένα από τα αγαπημένα μέρη του Michael Kors, το Brodway. Μπροστά από τα iconic θέατρα Shubert και Booth και το πολυτελές εστιατόριο της Σάρδης, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τη γοητεία της πόλης και την απαράμιλλη ενέργεια της. Μαγικά φορέματα και dramatic coats έθεσαν το σκηνικό για μια λαμπερή βραδιά στην πόλη. Η official καμπάνια θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, μέσα από το official site.

 

 

“Όταν κοιτάζω πίσω πάνω από 40 χρόνια, σκέφτομαι όλες τις εκπληκτικές αναμνήσεις, την ενέργεια και τους υπέροχους ανθρώπους, που η Νέα Υόρκη έφερε στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Αυτή η συλλογή, και αυτή η εκστρατεία, είναι ένας εορτασμός της αναγέννησης της ζωής στην πόλη. Nα βγείτε έξω, να βρείτε τη χαρά να ντυθείτε και να κάνετε τους δρόμους το δικό σας runway. Είναι η φανταστική βραδιά μου στην περιοχή του θεάτρου”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.