Home / Men  / Ο Michael B. Jordan συνεργάζεται με τον Artist Blue για μια δεύτερη Coach collection

Ο Michael B. Jordan συνεργάζεται με τον Artist Blue για μια δεύτερη Coach collection

Ο ηθοποιός και brand ambassador του oίκου Michael B. Jordan ετοιμάζει μια δεύτερη Coach collection, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Artist Blue.

 

Η δεύτερη συλλογή του Michael B. Jordan για τον Coach γιορτάζει την κληρονομιά του οίκου και τη σημασία της συνεργασίας και φιλίας των δυο τους. Ρούχα και αξεσουάρ χωρίς φύλο κατάλληλα για το street style αντλούν έμπνευση από το στυλ του ηθοποιού και τα έργα τέχνης του Blue.

Courtesy of Coach

 

Για τον Jordan αυτή τη συνεργασία με τον καλλιτέχνη και φίλο του είναι μια ευκαιρία για να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον και να γίνει η προσωπική σχέση τους και επιχειρηματική. Κατάφεραν να αναδείξουν την ταυτότητα του κάθε εμπλεκόμενου και να δημιουργήσουν μια πολύ εντυπωσιακή συλλογή.

 

Courtesy of Coach

 

Μια special συλλογή που υμνεί τη φιλία, τη δημιουργικότητα και τη μόδα, ενώ, παράλληλα, διαθέτει όσα ονειρευόμαστε να φορέσουμε.

www.coach.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.