Home / Fashion  / Ο Marc Jacobs τονίζει τη σημασία της επιλογής

Ο Marc Jacobs τονίζει τη σημασία της επιλογής

Έχουμε τέχνη να μην πεθάνουμε από την αλήθεια. Ο Marc Jacobs ξεκίνησε με αυτά τα λόγια το show του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

 

 

Κανείς δεν έμεινε ατάραχος με τις δυσάρεστες εξελίξεις που συνέβησαν πρόσφατα στην Αμερική. Μπορεί ο Αμερικάνος σχεδιαστής να ετοίμαζε μήνες το καινούργιο του show αλλά πολλά άλλαξαν τελευταία στιγμή, λίγο πριν τη μεγάλη μέρα. Ο Marc Jacobs ονόμασε εύστοχα το show του Επιλογή και ξεκίνησε με αυτά τα λόγια του Νίτσε. Έχουμε τέχνη να μην πεθάνουμε από την αλήθεια. Η ζωφερή και σκοτεινή πραγματικότητα της Αμερικής ζωγραφίστηκε στη φωνή του σχεδιαστή και στα μάτια των μοντέλων που περπάτησαν.

 

Για το νέο του show ο Marc Jacobs επέλεξε και πάλι τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης. Και αυτήν τη φορά ο όγκος και τα πολλαπλά layers σε dark και παστέλ αποχρώσεις πρωταγωνίστησαν. Συνδυάστηκαν με πανύψηλες Jary Janes πλατφόρμες. Ο σχεδιαστής έδωσε έμφαση στα πλεκτά και τα puffers. Όσον αφορά στα beauty looks των μοντέλων τα μαλλιά είναι αυτά που τράβηξαν όλη την προσοχή.

 

 

Ο Marc Jacobs σηματοδότησε την επιστροφή των emo. Η αναβίωση του συγκεκριμένου hairstyle έγινε από τη Gen Z που ξεκίνησε να δοκιμάζει και πάλι τα punk χτενίσματα. Για τον ίδιο η δημιουργικότητα και η επιλογή είναι αξίες που απειλούνται συνεχώς μέσα από τον σκοτεινό κόσμο που ζούμε. Ο καθένας μας, όμως, μπορεί με τη δικιά του προσπάθεια να τις διατηρήσει ζωντανές…

 

 

www.marcjacobs.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.