Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Mads Mikkelsen είναι ο αντικαταστάτης του Johnny Depp στο “Fantastic Beasts 3”

Ο Mads Mikkelsen είναι ο αντικαταστάτης του Johnny Depp στο “Fantastic Beasts 3”

Η Warner Bros επέλεξε το Mads Mikkelsen για να υποδυθεί τον κακό μάγο Γκρίντελβαντ, μετά την παραίτηση του Johnny Depp.

 

 

 

Το Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 αποτελεί την τρίτη στη σειρά των ταινιών επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Fantastic Beasts. Το χαρακτήρα του ισχυρού και κακού μάγου Γκρίντελβαλντ ενσάρκωσε στην προηγούμενη ταινία ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp. Ωστόσο, προς έκπληξη όλων των fans της ταινίας, ανακοίνωσε ο ίδιος την παραίτηση του μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η παραίτηση του προήλθε μετά απο αίτημα της Warner Bros, αίτημα που οφείλεται στην τροπή και τη δημοσιότητα που έχει λάβει η δικαστική μάχη με την πρώην γυναίκα του Depp, Amber Hard.

 

 

Στις 25 Νοεμβρίου, η Warner Bros ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Johnny Depp από τον Δανό ηθοποιό Mads Mikkelsen. Ο τελευταίος έσπασε την σιωπή του και δήλωσε τα εξής: 

Πρέπει να υπάρχει μια γέφυρα ανάμεσα σε αυτό που έκανε ο Τζόνι και αυτό που πρόκειται να κάνω. Και ταυτόχρονα, πρέπει επίσης να κάνω το ρόλο δικό μου. Αλλά επίσης πρέπει να βρούμε μερικούς συνδέσμους (με την προηγούμενη έκδοση του χαρακτήρα) και κάποιες γέφυρες, ώστε να μην αποξενωθεί εντελώς από αυτό που έχει ήδη επιτύχει ο Τζόνι. Είναι προφανώς εξαιρετικά ενδιαφέρων και ωραίος ρόλος. Είναι επίσης σοκαριστικό το ότι ο ρόλος για μένα ήρθε μετά από αυτό που συνέβη ζτον Τζόνι, γεγόνος το οποίο είναι εξαιρετικά λυπηρό. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα. Αυτές είναι θλιβερές συνθήκες. Ελπίζω και οι δύο να επιστρέψουν στην ενεργό δράση και πάλι πολύ σύντομα“.

 

 

Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης παρατηρείται στις έντονες αντιδράσεις του κοινού, το οποίο δημιουργεί διαδικτυακές σελίδες για να συλλέξει υπογραφές που τάσσονται υπέρ της παραίτησης του Mads. Τονίζουν ότι δεν διατίθενται να παρακολουθήσουν την ταινία αν δεν επιστρέψει ο Johhny Depp.

 

Το “Fantastic Beasts 3” πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους το έτος 2022.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.