Home / Beauty  / Ο Jean Paul Gaultier δίνει το δικό του μήνυμα για το Pride 2023

Ο Jean Paul Gaultier δίνει το δικό του μήνυμα για το Pride 2023

Ο Jean Paul Gaultier
Ο Jean Paul Gaultier δίνει το δικό του μήνυμα για το Pride 2023, λανσάροντας ένα νέο limited edition άρωμα, με στόχο την στήριξη των δικαιωμάτων της LGBTQ+.

 

Ο Jean Paul Gaultier, μέσα από την καριέρα του στον χώρο της μόδας,.έχει δώσει τις δικές του μάχες ενάντια στα έμφυλα στερεότυπα, στηρίζοντας, παράλληλα, τα δικαιωμάτα της LGBTQ+. Πλέον, κάθε χρόνο, ο οίκος παρουσιάζει συλλογές αφιερωμένες στο Pride,.με σκοπό την προώθηση της αποδοχής της κοινότητας.

 

 

Μάλιστα, ο ίδιος ο σχεδιαστής, που αποσύρθηκε το 2020 προκειμένου να δώσει τα ηνία στη νέα γενιά,.εξακολουθεί να συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο, με τη χρηματοδότηση ενώσεων όπως το Le Refuge στη Γαλλία, το COGAM στην Ισπανία και το Instituto de Politicas Publicas LGBT+ στην Αργεντινή.

 

 

Τη φετινή χρονιά, ο οίκος του Jean Paul Gaultier παρουσιάζει μία δυναμική καμπάνια, εν όψει του Pride. Η Pride 2023 περιλαμβάνει ένα άρωμα eau de toilette, το οποίο προορίζεται για κάθε άτομο, είτε είναι μέρος είτε όχι της κοινότητας. Έχοντας ως τίτλο το σύνθημα Get Used To It”, το νέο limited edition άρωμα έχει ως.στόχο να προάγει την αποδοχή, μεταφέροντας ένα μήνυμα ανθρωπισμού και αγάπης προς τον εαυτό.

 

Ο Jean Paul

 

Το φετινό σύνθημα του οίκου για το Pride είναι μία μοντέρνα ανατροπή στο περσινό μήνυμα του οίκου Liberté, égalité, sexité”. Το νέο άρωμα περιέχει άνθη πορτοκαλιού, ενώ είναι εμπλουτισμένο με νότες από ξύλο. Παράλληλα, η συσκευασία του αρώματος είναι στολισμένη με τα χρώματα του Pride.

 

Το νέο άρωμα είναι διαθέσιμο στο official site του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada