Home / Men  / Ο Dior δίνει high fashion “πνοή” στα αγαπημένα Birkenstock

Ο Dior δίνει high fashion “πνοή” στα αγαπημένα Birkenstock

Dior Birkenstock
Ο πολυτελής οίκος Dior μεταμορφώνει τα κλασικά κι αγαπημένα Birkenstock σε high fashion statement pieces, μέσα από μία συνεργασία – έκπληξη!

 

Την περασμένη εβδομάδα, ο πολυτελής οίκος μόδας Dior αποκάλυψε μια συναρπαστική συνεργασία με την Birkenstock κατά τη διάρκεια του Men’s Winter 2022 show, με ένα first look των αβίαστα όμορφων σχεδίων των υποδημάτων, που θα κυκλοφορήσουν στην επερχόμενη συλλογή.

 

 

Τα κλασικά μοντέλα της Birkenstock, Tokio Mules και Milano Sandals, μεταμορφώνονται. Ο διάσημος οίκος δίνει νέα πνοή στα χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής, ντύνοντάς τα με τσόχα και σουέτ σε γκρι χρώμα -σήμα κατατεθέν του Dior. Φτιαγμένα, για να ταιριάζουν απόλυτα στην ανατομία και το σχήμα του ποδιού, τα Dior x Birkenstock διαθέτουν πέλμα από φελλό ή λάτεξ, λεπτομέρειες από καουτσούκ και αγκράφες. Η συλλογή διατηρείται φρέσκια και τιμά τον σεβασμό του Christian Dior προς τη φύση. Πώς; Μέσα από λουλούδια και απαλά κεντήματα, που διακρίνονται στον σχεδιασμό των Tokio Mules. Εμπνεόμενος από τη δημοφιλή τάση των “ugly shoes”, ο Dior μετατρέπει το χρηστικό “άσχημο παπούτσι” σε ένα κομψό, casual υπόδημα.

 

 

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη high fashion συλλογή της Birkenstock. Το brand συνεργάστηκε πέρυσι με τον Rick Owens και δημιούργησε unisex σανδάλια με τους Proenza Schouler και Jil Sander.

 

Η συλλογή Dior x Birkenstock πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2022.

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights