Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Cristiano Ronaldo είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος

Ο Cristiano Ronaldo είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος

Ο Cristiano Ronaldo είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος
Ο δισεκατομμυριούχος Cristiano Ronaldo.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes, ο Cristiano Ronaldo έχει πλέον τον τίτλο του δισεκατομμυριούχου, αφού η περιουσία του αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια και πιο συγεκριμένα σε 885.000.000 ευρώ.

 

Ο Πορτογάλος σταρ των γηπέδων γίνεται ο τρίτος αθλητής μετά τους Τάιγκερ Γουντς (2009) και Φλόιντ Μέιγουεδερ (2017) που παίρνει τον τίτλο του δισεκατομμυριούχου. Ο δημοφιλής στράικερ της Γιουβέντους σύμφωνα με το περιοδικό Forbes κατατάσσεται στην τέταρτη θέση της λίστας με τους καλύτερα αμειβόμενους celebrities στον πλανήτη για το 2020 ανεξάρτητως του επαγγελματός τους. 

 

 

Ο Cristiano Ronaldo είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος

 

 

 

Μάλιστα ο 35χρονος σούπερσταρ μέτρησε 1 εκατομμύριο δολάρια περισσότερα από τον Lionel Messi τον περασμένο χρόνο, κερδίζοντας 60 εκατομμύρια δολάρια από μισθό και 45 εκατομμύρια δολάρια από χορηγίες και διαφημίσεις.

 

 

 

 

πηγή: hypebeast.com

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!