Home / Cozyhome  / Ο Corey Damen Jenkins κάνει συγγραφικό ντεμπούτο

Ο Corey Damen Jenkins κάνει συγγραφικό ντεμπούτο

Ο Corey Damen Jenkins κάνει συγγραφικό ντεμπούτο
Το πρώτο του βιβλίο για το design γράφει ο επιτυχημένος Corey Damen Jenkins.

O interior designer Corey Damen Jenkins, γνωστός για το παραδοσιακό deco στυλ του, εμποτισμένο με φρέσκιες και πολύχρωμες διακοσμητικές πινελιές, έγραψε το πρώτο του βιβλίο.

Μέσα από το συγγραφικό του ντεμπούτο, που φέρει το όνομα “Design Remix: A New Spin on Traditional Rooms”, ο επιτυχημένος interior designer μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές για την ανανέωση των εσωτερικών μας χώρων. Εκτός όμως από τα χαρακτηριστικά deco tips του, δίνει λύσεις και σε πιο πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούν, συνθέτοντας ένα βιβλίο πραγματικά απολαυστικό και χρήσιμο, για όσους αγαπούν το design και τη διακόσμηση.

 

Ο Corey Damen Jenkins κάνει συγγραφικό ντεμπούτο

Courtesy of Corey Damen Jenkins

 

O διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δουλειές του designer καταφέρνει να “παντρεύει”, με έναν τρόπο σχεδόν αριστοτεχνικό, το παραδοσιακό με το σύγχρονο, δημιουργώντας ιδιαίτερους και λειτουργικούς χώρους μοναδικής αισθητικής και αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες από όλο τον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με ιδιώτες και εταιρίες από τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Ασία και δεν σταματά…

Μάλιστα, έχει δηλώσει σχετικά για την επιτυχία του: “Στόχος μου είναι να διασφαλίσω ότι τα σπίτια των πελατών μου είναι πάντα κλασικά, κατοικήσιμα και δεν φέρουν ημερομηνία λήξης”. Πράγματι, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο έργο του θα το διαπιστώσει.

 

Ο Corey Damen Jenkins κάνει συγγραφικό ντεμπούτο

Courtesy of Corey Damen Jenkins

 

 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου. Για την ώρα μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρώτη συγγραφική προσπάθεια του διάσημου interior designer στο www.rizzoliusa.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!