Home / Men  / Ο Bryan Cranston για την ανοιξιάτικη καμπάνια του Kith

Ο Bryan Cranston για την ανοιξιάτικη καμπάνια του Kith

Bryan Cranston

Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad, Bryan Cranston, είναι το νέο πρόσωπο του brand Kith για την ανοιξιάτικη καμπάνια.

 

Το fashion brand Kith κυκλοφόρησε την ανοιξιάτικη συλλογή του με μία φανταστική έκπληξη. Για κεντρικό πρόσωπο επέλεξε τον πρωταγωνιστή του Breaking Bad για την καμπάνια. Ο Bryan Cranston εμφανίζεται σε μία σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες και απογειώνει τη νέα ανδρική συλλογή της μάρκας. Τα κομμάτια προέρχονται από τη Spring 1 collection, η οποία συνεχίζει τη σειρά κλασικών στυλ της Kith, η οποία ξανά συστήνεται με μία vintage αισθητική. Ο ηθοποιός φοράει outer wear items, active wear, πλεκτά και αξεσουάρ με φόντο μία έρημο και μία πισίνα.

 

Bryan Cranston

 

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Kith προσφέρει μία σειρά από κομμάτια σχεδιασμένα από υφάσματα κατά παραγγελία, όπως βαμβακερή ποπλίνα, μαλλί, napa leather και jean. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν ταιριάζουν υπέροχα με το σκηνικό. Πράσινο, πορτοκαλί, μπεζ και γαλαζοπράισνο. Βλέπουμε τον Bryan Cranston να φοράει το Patchwork Coaches Jacket, ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν. Είναι σχεδιασμένο σε τέσσερα διαφορετικά υφάσματα και διατίθεται σε ιαπωνικό τζιν και καστόρι. Φοράει, επίσης και τη ζακέτα Felix, η οποία είναι σχεδιασμένη με αλυσίδα σατέν και διαθέτει κεντήματα τέχνης.

 

 

Στην ανοιξιάτικη συλλογή συμπεριλαμβάνεται και η συνεργασία του Kith με το brand καπέλων New Era. Σχεδίασαν από κοινού color blocked bucket hats. Ανακαλύψτε τη συλλογή στα καταστήματα και στο official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.