Home / Men  / Ο σχεδιαστής ERL απελευθερώνει τον οίκο Dior

Ο σχεδιαστής ERL απελευθερώνει τον οίκο Dior

ERL

Η καινούργια ανδρική ανοιξιάτικη συλλογή 2023 του οίκου Dior έρχεται με την υπογραφή του ταλαντούχου ERL.

 

ERL

 

Ένας από τους επιδραστικούς και ταλαντούχους designers της γενιάς του, ακόμα και αν πολλοί δε γνωρίζουν ακόμα τη δουλειά του. Τελευταίος guest designer του οίκου Dior για την ανδρική σειρά, ο Eli Russell Linnetz ή αλλιώς ERL. Ο Creative Director του οίκου, Kim Jones, θέλησε να μοιραστεί το όραμά του για την ανοιξιάτικη συλλογή του 2023 με τον hot και πολλά υποσχόμενο Linnetz. Οι δυο τους “πάντρεψαν” τις signature αξίες του Dior με τις αναγνωρίσιμες χρωματικές παλέτες και τα εμπνευσμένα από τον ωκεανό μοτίβα του ERL.

 

 

Τα συγκεκριμένα print περιγράφονται ως ένας φόρος τιμής στην ελευθερία και αποτυπώνονται σε όλα τα κομμάτια. Από τα φούτερ μέχρι και τις τσάντες. Η εμβληματική Saddle Bag του Dior ερμηνεύεται εκ νέου με καπιτονέ ύφασμα σε παστέλ μπλε και ροζ αποχρώσεις. Κυκλοφορεί και σε μία ολόμαυρη εμφάνιση, όπου τα flower γραφικά του ERL τη διακοσμούν με έναν εκπληκτικό τρόπο.

 

 

Η ready to wear ανδρική ανοιξιάτικη συλλογή περιλαμβάνει πουλόβερ, κοστούμια, βερμούδες, αλλά και υποδήματα, όπως το νέο B9S sneaker. Ο Kim Jones και ο ERL απογείωσαν τα κομμάτια συνδυάζοντάς τα με κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και γυαλιά ηλίου. Η φανταστική συλλογή είναι επιτέλους διαθέσιμη ηλεκτρονικά, αλλά και στα φυσικά καταστήματα.

 

ERL

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.