Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Συνεργός του Γιώργου Χριστοδούλου στο Θέατρο Αυλαία!

Ο Συνεργός του Γιώργου Χριστοδούλου στο Θέατρο Αυλαία!

Συνεργός

Ο Γιώργος Χριστοδούλου γράφει και σκηνοθετεί το έργο “Συνεργός”, το οποίο έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αυλαία.

Στις αρχές του 2000 μία νεαρή κοπέλα από τη Βέροια εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο συντροφός της δηλώνει συνεντριμμένος και την αναζητεί. Ωστόσο, σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι ο θύτης είναι ο άνθρωπος που αναζητάει την κοπέλα, την οποία σκότωσε και στη συνέχεια εξαφάνισε με τη βοήθεια του ξαδέρφου του. Ο Γιώργος Χριστοδούλου εμπνέεται από αυτήν την πραγματική ιστορία για την τρίτη του προσωπική σκηνοθεσία, παρουσιάζοντας το έργο ο “Συνεργός”. Επιλέγει, όμως, μία διαφορετική προσέγγιση της ιστορίας. Δεν επικεντρώνεται στον θύτη ή στο θύμα, αλλά στον ξάδερφο.

Ο Αποστόλης ζει ήρεμα τη ζωή του μαζί με τη γυναίκα του στο χωριό, όταν ένα βράδυ ο αγαπημένος του ξάδερφος θα του ομολογήσει πως σκότωσε την κοπέλα του, ζητώντας του να τον βοηθήσει να κρύψει το πτώμα. Οικογένεια, φιλία, αγάπη, έρωτας, έννοιες που σε μια στιγμή διαστρεβλώνονται, σε ένα γαϊτανάκι καταστροφής, ψεμάτων και ενοχών. Όλα πίσω από τις κλειστές πόρτες της ελληνικής επαρχίας, με ήρωες ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Το νέο έργο του Γιώργου Χριστοδούλου έρχεται στο θέατρο Αυλαία στις 26-28 Μαΐου για να δείξει το πώς μπορεί να γίνει κάποιος συνεργός σε μία στιγμή.

Ηθοποιοί: Χρήστος Κοντογεώργης, Γιώργος Χριστοδούλου, Μαρία Προϊστάκη και Φανή Παναγιωτίδου

Εισιτήρια: www.avlaiatheater.gr και viva.gr

Συνεργός

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.