Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Σάκης Ρουβάς ξεκινάει δυναμικά το καλοκαίρι με νέο video clip για το “Πάρε με αγκαλιά”

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκινάει δυναμικά το καλοκαίρι με νέο video clip για το “Πάρε με αγκαλιά”

Κυκλοφόρησε το καινούργιο video clip του Σάκη Ρουβά για το τραγούδι “Πάρε με αγκαλιά”.

 

 

Ο κορυφαίος star ξεκινάει δυναμικά το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό video clip. Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς χαρίζει στο κοινό ένα εκπληκτικό video clip για το μοναδικό τραγούδι του “Πάρε με αγκαλιά”. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ένα από τα 10 υπέροχα, που εμπεριέχονται στο νέο δίσκο “Στα καλύτερά μου”, σε συνεργασία με τον Φοίβο.

 

 

Πράγματι, ο νούμερο 1 καλλιτέχνης της Ελλάδας είναι στα καλύτερα του στο ατμοσφαιρικό video clip. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, όπου ο τραγουδιστής μάς τη διηγείται με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Μας δείχνει πώς σε κάθε μας σχέση, οικογενειακή, φιλική ή ερωτική, έρχονται δύσκολες στιγμές, που μπορούν να ξεπεραστούν με μια απλή χειρονομία, όπως η αγκαλιά.

 

 

Σε μια εποχή που η ανθρώπινη επαφή δεν είναι δεδομένη και οι σχέσεις δοκιμάστηκαν, μια αγκαλιά μπορεί να τα αλλάξει όλα. Μέσα από το video clip, ο Σάκης μεταδίδει ένα δυνατό και σπουδαίο μήνυμα αγάπης και μας καλεί να προχωρήσουμε μπροστά. Βρείτε το album “Στα Καλύτερά Μου” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://sakisrouvas.lnk.to/StaKaliteraMouPR. Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.