Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Σάκης Ρουβάς είναι στα καλύτερά του!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι στα καλύτερά του!

Η επιτυχία του Σάκη Ρουβά “Στα καλύτερά μου” απέκτησε ένα εντυπωσιακό video clip.

 

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς δηλώνει “Στα καλύτερά μου” στο νέο του εντυπωσιακό video clip του, στην πιο ώριμη καλλιτεχνική στιγμή της καριέρας του. Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ ολοκλήρωσε τη νέα του επιτυχία, υπό τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Το music video μοιάζει με κινηματογραφική ταινία και ο τραγουδιστής είναι πιο λαμπερός από ποτέ. Υμνείται η δύναμη του έρωτα, μας κάνει να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και προσφέρει μια θετική επίδραση στη ζωή μας.

 

 

Το «Στα Καλύτερά Μου» σε στίχους και μουσική του Φοίβου βρίσκεται εδώ και 2 μήνες σταθερά στο Top20 του Official Greek Airplay Chart και αποτελεί το τρίτο κατά σειρά single του ομότιτλου Νο1 album που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Βρείτε το album «Στα Καλύτερά Μου» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://sakisrouvas.lnk.to/StaKaliteraMouPR

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.