Home / Family  / Ο Ροβινσώνας Κρούσος στο Μέγαρο Αθηνών!

Ο Ροβινσώνας Κρούσος στο Μέγαρο Αθηνών!

Ροβινσώνας Κρούσος

Ζήστε το ταξίδι του πιο διάσημου ναυαγού. Ο Ροβινσώνας Κρούσος στο Μέγαρο Αθηνών έως και τις 9 Απριλίου.

 

Μία συναρπαστική μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη. Έχετε την ευκαιρία να παρακολούθησε την παράσταση Ροβινσώνας Κρούσος, το ταξίδι του πιο διάσημου ναυαγού, έως και τις 9 Απριλίου στο Μέγαρο Αθηνών. Η εξαιρετική διασκευή του έργου με ευαισθησία και χιούμορ, σε σημερινό λόγο, είναι του Γιώργου Γαλίτη. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα επιτυχημένη παραγωγή για όλη την οικογένεια που αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους.

 

Ροβινσώνας Κρούσος

 

Η ορχήστρα επί σκηνής, με πιάνο, κιθάρες, πνευστά και και καταιγιστικά ντραμς, παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις του Μηνά Ι. Αλεξιάδη. Ένας εκλεκτός, πολυμελής θίασος ερμηνεύει, τραγουδάει και χορεύει, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Τα ευρηματικά σκηνικά και τα φαντασμαγορικά κοστούμια είναι του Γιάννη Μετζικώφ. Οι χορογραφίες, οι φωτισμοί, ο σχεδιασμός ήχου και οι εντυπωσιακές προβολές ολοκληρώνουν αυτήν την ξεχωριστή θεατρική εμπειρία.

 

 

“Ο Ροβινσώνας Κρούσος είναι το πολυαγαπημένο ανάγνωσμα των παιδικών μας χρόνων. Κλείνει φέτος 303 χρόνια ζωής και, αν και γράφτηκε αρχικά για ενήλικες, συνεχίζει να γοητεύει γενιές και γενιές παιδιών σε δεκάδες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο που ενθουσιάζονται με την εξιστόρηση των περιπετειών του διάσημου ήρωα, τις εξερευνήσεις του σε άγνωστους και εξωτικούς τόπους αλλά και με τη γνωριμία και τη συμπόρευσή του με τον πιστό του υπηρέτη Παρασκευά”, σημειώνει η σκηνοθέτρια για το έργο.

Και συνεχίζει: Το έργο είναι ένας “οδηγός επιβίωσης”, με παιδαγωγικές αξίες για τους μικρούς θεατές και με ρεαλισμό για τους ενήλικες. Η αγαστή σχέση του ανθρώπου με τη φύση, η εργατικότητα, η υπομονή, η επιμονή, η πειθαρχία, η διαχείριση της μοναξιάς και η χαρά της επικοινωνίας, η εφευρετικότητα, η πίστη, η ελπίδα αλλά και η συνεργασία και συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετικές καταβολές και πολιτισμικές αντιλήψεις προβάλλονται στην παράσταση σε μία διασκεδαστική και συναρπαστική ατμόσφαιρα εξωτικής περιπέτειας».

Ροβινσώνας Κρούσος

Photos: NDP photo agency
Eισιτήρια

210 72 82 333

www.megaron.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.