Home / Fashion  / Ο οίκος Proenza Schouler κατά της βίας των όπλων

Ο οίκος Proenza Schouler κατά της βίας των όπλων

cozyvibe fashion proenze schouler
Το brand δημιούργησε μια σειρά ρούχων με γραφιστικά ενάντια στην οπλοκατοχή και τη βία.

Ο κοινωνικός ακτιβισμός συνεχίζεται στον χώρο της μόδας, αυτή τη φορά από τους Jack McCollough και Lazaro Hernandez, το δημιουργικό δίδυμο πίσω από τον οίκο Proenza Schouler, οι οποίοι έκαναν με τη σειρά τους το δικό τους fashion statement, με σκοπό να αφυπνίσουν τον χώρο της μόδας -και όχι μόνο- αναφορικά με την οπλοκατοχή και τη βία των όπλων.

 

Το νεοϋορκέζικο brand ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας σειράς T-shirts, με ειδικά διαμορφωμένα γραφιστικά, ως κομμάτι της ήδη υπάρχουσας συλλογής PSWL (Proenza Schouler White Label), με σκοπό να φέρουν στο προσκήνιο το ζήτημα της βίας και της απειλής των όπλων.

 

Διαθέσιμα σε μαύρο και λευκό, τα κοντομάνικα μπλουζάκια έχουν ω κεντρικό logo, μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα, ένα όπλο που καλύπτεται από το κλασικό, κόκκινο απαγορευτικό σήμα.

 

cozyvibe fashion proenze schouler

 

 

https://www.instagram.com/p/BgrNZDvAipG/?utm_source=ig_embed

 

Μάλιστα, η κινητοποίηση του οίκου δε μένει εκεί. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων κομματιών, θα δοθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του κινήματος “Everytown”, που μάχεται κατά της βίας, με σκοπό τη δημιουργία ασφαλέστερων κοινοτήτων στην Αμερική.

 

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι θεωρεί χρέος της να βοηθήσει, ώστε κάθε Αμερικανός πολίτης να νιώθει συνεχώς ασφαλής, καθώς πολλές ζωές χάθηκαν τα τελευταία χρόνια άδικα. Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι κομμάτι των βασικών αρχών, που πρεσβεύει ο οίκος.

 

Καθένα από τα T-shirts κοστίζει 90 δολάρια, και μπορεί κανείς εκτός από το φυσικό κατάστημα του Proenza Schouler, να τα αναζητήσει online.

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath