Home / Fashion  / Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του!

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του!

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023, ο οίκος Missoni παρουσίασε μία συλλογή περισσότερο bohemian.

 

 

Μετά τα αστραφτερά και λαμπερά κομμάτια της προηγούμενης σεζόν, ο οίκος Missoni επέστρεψε στις ρίζες του. Παρουσίασε μία συλλογή περισσότερο bohemian και rock and roll, με ζεστές αποχρώσεις και το signature zigzag μοτίβο. Χρώματα της άμμου, του rust και το baby blue, τα οποία σχετίζονται με την κληρονομιά του οίκου. Τα zigzag μοτίβα έμοιαζαν old fashioned, λόγω των έντονων αναφορών σε παλιές δεκαετίας. Διακόσμησαν jersey φορέματα με μεταλλικά νήματα και μικροσκοπικά κρύσταλλα.

 

οίκος Missoni

 

Ο σχεδιαστής Filippo Grazioli θέλησε να δώσει ανδρικά στοιχεία στην καινούργια του συλλογή. Δημιούργησε ευρύχωρα κομμάτια outerwear, φαρδιά παντελόνια με swagger, ακόμα και bomber jackets. Τα παλτό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, έχοντας τη festive πινελιά της ψεύτικης γούνας με cozy prints βγαλμένα από τα 70s.

 

 

Το τριγωνικό μοτίβο του brand ανανεώθηκε και τέθηκε στο επίκεντρο μίας συλλογής για νέους, αλλά και μακροχρόνιους θαυμαστές του brand. Ο οίκος Missoni έδωσε τολμηρά looks, στα οποία εντοπίζουμε την πλούσια ιστορία του. Τα floral prints καθώς και τα sheer bodysuits αποτέλεσαν καινούργια στοιχεία, τα οποία ταίριαζαν φανταστικά με τα υπόλοιπα. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή αυτή η συλλογή είναι για τα κορίτσια των μεγάλων πόλεων και γι αυτό η επόμενη καμπάνια θα γυριστεί στη Νέα Υόρκη.

 

οίκος Missoni

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.