Home / Fashion  / Ο οίκος Armani συνδυάζει βιωσιμότητα με τεχνολογία!

Ο οίκος Armani συνδυάζει βιωσιμότητα με τεχνολογία!

Για τη νέα του φθινοπωρινή συλλογή ο οίκος Armani ταξιδεύει στην Αρκτική και προσπαθεί να συνδυάζει την οικολογία με την τεχνολογία.

Με τίτλο The Big Chill η Fall /Winter 2022-2023 συλλογή του Emporio Armani μάς ταξιδεύει νοερά στα πιο παγωμένα μέρη του πλανήτη. Μέσα από τον digital κόσμο ο οίκος προσπαθεί να πάει τις περιβαλλοντικές του προσπάθειες ένα βήμα παραπέρα. Στόχος του η δημιουργία καινούργιων υφασμάτων και μοτίβων με βιώσιμα χαρακτηριστικά.

Κάθε κομμάτι είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε και στο πιο βαρύ κλίμα. Επενδυμένα μπουφάν, πλεκτά και αξεσουάρ. Νέα σχέδια, χειμερινά prints και λειτουργικές ιδιότητες σε όλο το μήκος της collection. Το ψηφιακό συναντάει το φυσικό, με τα μοντέλα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στο ενδιάμεσο αυτών των δύο κόσμων.

Με φόντο την παγωμένη θάλασσα, ο οίκος απογειώνει την pop art αισθητική με must have κομμάτια που θα συζητηθούν. Η βιωσιμότητα ήταν παρούσα στον σχεδιασμό της συλλογής, από τα μπουφάν μέχρι τα γυαλιά ηλίου.

www.armani.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.