Home / Beauty  / Beauty News  / Ο κόσμος των φυτικών καλλυντικών στο Notos Galleries

Ο κόσμος των φυτικών καλλυντικών στο Notos Galleries

cozy vibe natural cosmetics

Το Notos Galleries στη Θεσσαλονίκη, στον ανανεωμένο χώρο του,  μας ταξίδεψε για ακόμα μία φορά στον κόσμο της ομορφιάς μέσα από ένα μοναδικό event αφιερωμένο στις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών καλλυντικών, κι εμείς βρεθήκαμε εκεί για να μυηθούμε στα μυστικά τους!

Η γνωστή beauty editor Χαριτωμένη Βόντα (www.beautyworkshop.gr), μέσα από ένα απολαυστικό σεμινάριο, μοιράστηκε μαζί μας χρήσιμα tips και μας έδωσε 5 λόγους για να βάλουμε στην καθημερινή μας φροντίδα τα φυτικά καλλυντικά.

Το σεμινάριο ήταν διαδραστικό, αφού όλες οι συμμετέχουσες είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα νέα προϊόντα των εταιρειών Yves Rocher, Fresh Line και L’Οccitane, τα οποία περιέχουν συστατικά από τη φύση, ιδανικά για τη σωστή θρέψη και υγιή όψη της επιδερμίδας μας.

Μεταξύ άλλων, μάθαμε για τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων, που προσφέρουν προστασία στο δέρμα μας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, καταπολεμούν την ξηρότητα και έχουν καταπραϋντική δράση περιέχοντας Βιταμίνη Ε, για τη θεραπευτική δράση των βοτάνων και του μελιού, τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του τριαντάφυλλου, το οποίο λειτουργεί υπέρ της αντιγήρανσης και της ενίσχυσης ψυχολογικών παραγόντων, καθώς και τον αντιοξειδωτικό χαρακτήρα της καφεΐνης και τη χρήση της στα αντηλιακά νέας γενιάς.

Επιπλέον, μάθαμε ότι η εγκυρότητα των προϊόντων που περιέχουν φυτικά συστατικά είναι μεγαλύτερη, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και σε εκείνους που έχουν κάποια αλλεργία να τα χρησιμοποιούν χωρίς κανένα κίνδυνο.

Σε κάθε προσκεκλημένη δόθηκαν φυτικά καλλυντικά από τις εταιρείες Yves Rocher, Fresh Line και L’Οccitane, ώστε να εντάξουν στην beauty ρουτίνα τους όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η φύση. To event διοργανώθηκε από τη Minds Company σε συνεργασία με τη Jade Communications. 

Ο ανανεωμένος χώρος του Νotos Galleries θα είναι ανοιχτός στο κοινό μέσα στον Μάρτιο, με πολλές ακόμα εκπλήξεις. Μη χάσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε μαζί τους!

www.notos.gr

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath