Home / Men  / Grooming  / Ο καλλιτέχνης Leon Bridges δημιουργεί με την Salt & Stone!

Ο καλλιτέχνης Leon Bridges δημιουργεί με την Salt & Stone!

Ο μουσικός καλλιτέχνης Leon Bridges κυκλοφορεί άρωμα και προϊόντα περιποίησης σε συνεργασία με το brand Salt & Stone!

 

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης Leon Bridges ενώνει τις δυνάμεις του για μία υπέροχη συλλογή με το brand Salt & Stone. Ενσαρκώνει το γνωστό τραγούδι του Blue Mesas μέσα από ένα άρωμα και μία σειρά περιποίησης. Στην τελευταία περιλαμβάνεται ένα καθαριστικό σώματος και ένα αποσμητικό. Το body wash έχει νότες από μαύρο τριαντάφυλλο, κρίνο, καρυκευμένο γαρίφαλο, βέτιβερ και κεχριμπάρι. Στο αποσμητικό συναντάμε τα ίδια συστατικά. Και τα δύο είναι vegan και cruelty free και είναι συσκευασμένα σε ανακυκλώσιμα υλικά.

 

 

Ο Leon Bridges δημιούργησε δύο αρώματα, ένα καρύδας και ένα σόγιας, σε γυάλινα δοχεία. Όταν θα κάψετε το κερί ένα μείγμα αρωμάτων θα ομορφύνει τον χώρο. Και τα τρία προϊόντα έχουν ως βάση τις μυρωδιές, το πώς ξυπνούν μερικές αναμνήσεις μας και το πως κάποιες μας θυμίζουν το σπίτι μας.

 

Leon Bridges

 

Η μητέρα του λάτρευε τις μυρωδιές από το λιβάδι του σπιτιού τους. Ωστόσο, ο πατέρας του συνήθιζε να φοράει ένα μοσχομυριστό και ξυλώδες άρωμα με όνομα Domain. Στόχος του ήταν να ενώσει αυτούς τους δύο κόσμους. Και το κατάφερε με τη βοήθεια του brand Salt & Stone. Ανακαλύψτε τα μοναδικά κομμάτια στο official site.

 Photos: Salt & Stone

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.