Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Ιάσονας Μανδηλάς επιστρέφει με το Λουλούδι!

Ο Ιάσονας Μανδηλάς επιστρέφει με το Λουλούδι!

Ιάσονας

Ο ανατρεπτικός pop performer Ιάσονας Μανδηλάς κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο τραγούδι μαζί με video clip! Απολαύστε το Λουλούδι!

 

 

Ο αγαπημένος και υπερταλαντούχος Ιάσονας Μανδηλάς επιστρέφει στη μουσική σκηνή, μετά από τα επιτυχημένα τραγούδια Απίθανο, Μόσο Εσένα και Χίλια Κομμάτια. Κυκλοφορεί ένα από τα καλύτερα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού, το Λουλούδι! Μάλιστα ο Ιάσονας το τραγούδησε για πρώτη φορά στο φετινό Athens Pride, μπροστά σε χιλιάδες θεατές τον περασμένο Ιούνιο. Μέσα από το νέο του single, ο Ιάσονας «ανθίζει» μουσικά δείχνοντάς μας μια διαφορετική καλλιτεχνική του πλευρά, πιο ευαίσθητη και πιο νοσταλγική σε σχέση με όσα μας έχει παρουσιάζει μέχρι σήμερα.

 

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού Λουλούδι υπογράφει ο APON. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό mid-tempo ερωτικό τραγούδι. Πολύ πρόσφατα ο Ιάσονας Μανδηλάς μαζί με τη Minos, Emi a music universal company κυκλοφόρησαν και το video clip στο YouTube, σε σκηνοθεσία Steven Airth. Ο always in fashion καλλιτέχνης ξεδίπλωσε όλα τα ταλέντα του! Βρείτε το «Λουλούδι» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες. Απολαύστε το τραγούδι, το video clip, αλλά και τις υπέροχες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

 

 

Ακολούθησε τον Ιάσονα Μανδηλά στα social media:

Instagram: http://bit.ly/IasonasMandilasInstagram

Spotify: http://bit.ly/IasonasMandilasSpotify

TikTok: http://bit.ly/IasonasMandilasTikTok

 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Ιάσονα Μανδηλά για το Cozy vibe!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.