Home / Cozyhome  / Ο Δημήτρης Ζέλιος στην 100% Hotel Show!

Ο Δημήτρης Ζέλιος στην 100% Hotel Show!

Έρχεται για να παρουσιάσει τα πιο στυλάτα τζάκια του φετινού χειμώνα!

Ο αρχιτέκτονας και designer Δημήτρης Ζέλιος, έχοντας μια τεράστια εμπειρία στα τζάκια από μικρή ηλικία λόγω της οικογενειακής επιχείρησης ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε και χρησιμοποιώντας την ιδιότητά του ως αρχιτέκτονας, έρχεται να δώσει μια ιδιαίτερη, αρχιτεκτονική “πινελιά” στο τζάκι, παρουσιάζοντας μια καινούργια σειρά αρχιτεκτονικής φιλοσοφίας! Η νέα συλλογή τζακιών θα παρουσιαστεί στην 100% Hotel Show, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου, στο MEC Παιανίας στην Αθήνα.

 

 

 

Η σειρά “Art & Fireplace” μπορεί να συμπληρώσει τις ανάγκες του κάθε αρχιτέκτονα και σχεδιαστή για τζάκια – έργα τέχνης . Τα συγκεκριμένα τζάκια δεν έχουν τις δυνατότητες που έχει ένα ενεργειακό τζάκι, καλύπτουν, όμως, κάποιες ενεργειακές απαιτήσεις. Η συγκεκριμένη σειρά έχει δεχτεί μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, χάρις στη σχεδιαστική της πρωτοπορία!

 

Τα σχέδια είναι μοναδικά στο κόσμο, καθώς ο Δημήτρης Ζέλιος, πάντα με τις ιδιότητες του αρχιτέκτονα αλλά και κατασκευαστή τζακιών και έχοντας ερευνήσει την παγκόσμια αγορά, προσπαθεί να βρει λύσεις και σχέδια, έτσι ώστε να κάνει το κάθε τζάκι μοναδικό.

 

 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Ζέλιο:

Ο Δημήτρης Ζέλιος γεννήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά και σε νεαρή ηλικία η οικογένειά του αποφάσισε να επιστρέψει στις ελληνικές ρίζες της. Από μικρή ηλικία ο Δημήτρης έδειξε το ενδιαφέρον του στον σχεδιασμό και την κατασκευή, με τα οποία  και ασχολήθηκε με πάθος. Καθώς μεγάλωνε, μάθαινε για το μέταλλο και τον σχεδιασμό, δουλεύοντας στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής τζακιών, Θερμοζέλ Α.Ε.

 

Με τη φλόγα όλο και να μεγαλώνει για τον σχεδιασμό και την κατασκευή, ο Δημήτρης αποφάσισε στα 18 να κάνει αυτό που αγαπάει επάγγελμα, σπουδάζοντας αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο De Montfort στο Leicester Αγγλίας, όπου απέκτησε τίτλους Προπτυχιακού αλλά και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Αρχιτεκτονική. Αυτό το πενταετές πρόγραμμά του επέτρεψε όχι μόνο να μελετήσει έξω από την Ελλάδα, αλλά και να αποκτήσει νέες προοπτικές σχετικά με το σχεδιασμό και την κατασκευή.

 

Τελειώνοντας τις σπουδές του γύρισε στην Ελλάδα και δημιούργησε το αρχιτεκτονικό γραφείο ZELIOS art + design για την παροχή αρχιτεκτονικών υπηρεσιών. Λίγα χρόνια αργότερα ανέλαβε ως Διευθύνων Σύμβουλος το εργοστάσιο κατασκευής τζακιών και είδη Barbecue, Θερμοζέλ Α.Ε., ενώ το 2016 ξεκινάει δύο νέες επιχειρήσεις στο χώρο του design, την DIZE και την DimitrisZelios, κατασκευάζοντας έπιπλα και διακοσμητικά με βασικό υλικό το μέταλλο.

 

Η Dize σχεδιάζει και παράγει μεταλλικά διακοσμητικά και χρηστικά μικροαντικείμενα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη είτε να επιλέξει από την standard γκάμα προϊόντων της είτε να φτιάξει τα δικά του σχέδια σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες και το δικό του γούστο.( www.dize.gr)

 

Η DimitrisZelios είναι μία ομάδα σχεδιαστών με επικεφαλής τον Δημήτρη, που δραστηριοποιείται στον χώρο τον επίπλων και κατασκευών, ανεξαρτήτως μεγέθους από μία μεγάλη ποικιλία υλικών όπως μέταλλο, ξύλο, γυαλί, plexiglass, μάρμαρο, πέτρα αλλά και ό,τι άλλο χρειαστεί για να παραχθεί ένα προϊόν. Μοναδικές custom made κατασκευές ιδανικές για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό χώρο με δυνατότητα παραγωγής από ένα έως όσα κομμάτια επιθυμεί κανείς. (www.dimitriszelios.gr)

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath