Home / Cozyhome  / Ο Δημήτρης Ζέλιος ξεχώρισε στη φετινή έκθεση 100% Hotel Show

Ο Δημήτρης Ζέλιος ξεχώρισε στη φετινή έκθεση 100% Hotel Show

Ο Δημήτρης Ζέλιος ξεχώρισε στη φετινή έκθεση 100% Hotel Show
Τo εντυπωσιακό περίπτερο Dimitris Zelios απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια. 

Η 100% Hotel Show 2019 άνοιξε τις πύλες της από τις 15 έως και τις 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με μια διοργάνωση που επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ. Με την έκθεση να εξελίσσεται στο σημαντικότερο event Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, η Θερμοζέλ και οι νεότερες επιχειρήσεις του Αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιου, DIZE και η DimitrisZelios, ανταποκρίθηκαν θετικά για τέταρτη χρονιά στην πρόσκληση, συμμετέχοντας στην 7η διοργάνωση της απόλυτης Premium Έκθεσης για Ξενοδόχους και Villa Owners.

 

 

 

Ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ζέλιος, επικεφαλής της δημιουργικής ομάδας μηχανικών -σχεδιαστών, ξενάγησε το κοινό στο εντυπωσιακό του περίπτερο, έναν χώρο με περίτεχνα και μοντέρνα τζάκια αλλά και μπάρμπεκιου, που έχουν κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “ΘΕΡΜΟΖΕΛ”. Μέσα σε τέσσερις πλούσιες ημέρες, στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο Α24 στην κατηγορία Furniture-Textiles-Housekeeping, περισσότεροι από 1000 επισκέπτες, μυήθηκαν στα ενδότερα της εταιρείας Θερμοζέλ, που δραστηριοποιείται με αξιοπιστία στον χώρο των προϊόντων καύσης. Ακόμη, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα τελευταία μοντέλα προϊόντων των νεότερων επιχειρήσεων DIZE και DimitrisZelios, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του design. 

 

 

 

Το περίπτερο “Dimitris Zelios” απέσπασε εξαιρετικά θετικά σχόλια, αφήνοντας στους επισκέπτες της έκθεσης τις καλύτερες εντυπώσεις και προσφέροντας στους επαγγελματίες του χώρου επιλεγμένες, σύγχρονες λύσεις, με τον καταξιωμένο Αρχιτέκτονα Δημήτρη Ζέλιο να ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για την 100% Hotel Show 2020, που αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. 

 

 

Δημήτρης Ζέλιος

“Ήμασταν ανάμεσα στους 200 επιλεγμένους εκθέτες που συμμετείχαν στο 100% Hotel Show 2019 και καταφέραμε να ξεχωρίσουμε όχι μόνο για το εντυπωσιακό περίπτερο που στήσαμε αλλά και για τις επιλεγμένες λύσεις για ξενοδόχους που παρουσιάσαμε.”

 

 

www.dimitriszelios.com

www.hotelshow.gr

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!