Home / Family  / Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους online αυτό το ΣΚ

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους online αυτό το ΣΚ

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους online αυτό το ΣΚ
Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους στις κυριακάτικες προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Οι αγαπημένες κυριακάτικες προβολές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για όλη την οικογένεια, συνεχίζονται και το ερχόμενο σαββατοκύριακο 20 – 21 Φεβρουαρίου 2021 στην online πλατφόρμα του Φεστιβάλ, online.filmfestival.gr, με μια τρυφερή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία, το φιλμ Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους του Stefano Cipani.

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου και προβάλλεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Iταλίας και του Cinedoc.

 

INFO

Οι online προβολές ξεκινούν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ της Κυριακής.

Τιμή εισιτηρίου: 3€.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στο online.filmfestival.gr

 

 

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους online αυτό το ΣΚ

Στιγμιότυπο από το φιλμ “Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους” του Stefano Cipani.

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους online αυτό το ΣΚ

Μια υπέροχη τρυφερή ταινία για την ιδιαιτερότητα, τη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία.

 

 

Η ταινία

Ο αδελφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους / Mio fratello rincorre i dinosauri

(Ισπανία – Ιταλία, 2019)

Σκηνοθεσία: Stefano Cipani. Σενάριο: Fabio Bonifacci, Giacomo Mazzariol. Με τους: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma. Έγχρωμη, 102΄.

Εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία, η ταινία O Αδελφός Μου Κυνηγάει Δεινόσαυρους είναι μια χιουμοριστική, οικογενειακή ταινία για την ιδιαιτερότητα και την ποικιλομορφία.

Ο Τζακ ήθελε πάντα έναν μικρό αδερφό, και όταν γεννιέται ο Τζο πιστεύει πως ο μικρός του αδελφός είναι υπερήρωας με εκπληκτικές δυνάμεις. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνει μαθαίνει ότι ο Τζο έχει σύνδρομο Down. Ανησυχώντας για την εικόνα του και την εντύπωση που θα κάνει στο κορίτσι των ονείρων του, ο Τζακ κρύβει την ύπαρξη του αδελφού του από τους συμμαθητές του. Αλλά όταν βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια, ο Τζακ μαθαίνει ότι η ενέργεια και η μοναδικότητα του μικρού του αδελφού μπορούν πράγματι να αλλάξουν τον κόσμο – όπως άλλωστε κάνει κι ένας υπερήρωας.

* Βραβείο Νεανικού Κοινού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου

 

Δείτε το τρέιλερ. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!