Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι The Reverend Beasts – Electro Vampires – Influenza Live στις 27.9

Οι The Reverend Beasts – Electro Vampires – Influenza Live στις 27.9

Οι The Reverend Beasts - Electro Vampires - Influenza Live στις 27.9
Οι «The Reverend Beasts», οι «Electro Vampires» και οι «Influenza» επιστρέφουν on stage την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον υπαίθριο χώρο της Βαβυλωνίας στον Μύλο, δημιουργώντας τις δικές τους μουσικές ατμόσφαιρες.

Σε μια περίοδο που οι συναυλίες έχουν εκλείψει και τα νέα δεδομένα έχουν αλλάξει την συνθήκη επαφής με τους ανθρώπους της μουσικής και τα αγαπημένα μας συγκροτήματα, συνεχίζουμε να διψάμε για όμορφα live.

 

Οι The Reverend Beasts - Electro Vampires - Influenza Live στις 27.9

 

 

Οι Reverend Beasts…

https://www.facebook.com/TheReverendBeasts/

Άρχισαν να παίζουν μαζί το 2017. Βάζουν μέσα στο καζάνι το blues, το garage rock και τη soul. Τα ανακατεύουν με φωνητικά που γδέρνουν το λαιμό, βρώμικες δυνατές κιθάρες και τύμπανα που χτυπάνε κατευθείαν στο κεφάλι και δημιουργούν το ροκ εντ ρολ που τους εκφράζει. Έχουν κυκλοφορήσει ένα 7” EP από την Wicked Tacos records (Αθήνα-2020) και μέσω bandcamp υπάρχει η πλήρης συλλογή με τις έως τώρα ηχογραφήσεις τους.

https://thereverendbeast.bandcamp.com/releases

 

 

Οι The Reverend Beasts - Electro Vampires - Influenza Live στις 27.9

 

 

Οι Electro Vampires…

https://www.facebook.com/electroVampires

Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010. Η ιδέα της δημιουργίας τους ξεκίνησε από το «Glastonbury» της Αγγλίας. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2012 και είχε τίτλο «Behind the eyes of the shadow». Στο επερχόμενο live θα μας συστήσουν τραγούδια από τον δεύτερο δίσκο τους με τίτλο «Ignorance and Violence», που κυκλοφόρησε το 2020. Οι ίδιοι, αγαπούν τα live και είναι κοινό μυστικό πως στην σκηνή η χημεία τους απογειώνεται. Με ήχους post punk μας εισάγουν στη δική τους μουσική, τη δική τους φιλοσοφία, τη δική τους ενέργεια.

https://www.youtube.com/watch?v=0HNw2o_otPQ&t=337s

 

 

Οι The Reverend Beasts - Electro Vampires - Influenza Live στις 27.9

 

 

Οι Influenza

https://www.facebook.com/influenza.band.thessaloniki/

Είναι μια garage rock μπάντα από την Θεσσαλονίκη με αρκετά ψυχεδελικά στοιχεία στον ήχο τους. Έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις της νέας τους δουλειάς, θα έχoυμε την ευκαιρία να ακούσουμε πολλά από αυτά τα τραγούδια στο επερχόμενο live στον Μύλο.

 

 

 

 

Info:

The Reverend Beasts, Electro Vampires & Influenza alive in Babylon

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

@ Μύλος Open Air, Θεσσαλονίκη

Προσέλευση στις 20.00

Influenza 20.30-21.30

Electro Vampires 21.45-22.45

The Reverend Beasts 23.00-24.00

Είσοδος: 7 ευρώ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!