Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι Saint Laurent μπότες της Kendall Jenner

Οι Saint Laurent μπότες της Kendall Jenner

cozy vibe fashion celebrity kendall boots
Το διάσημο μοντέλο φόρεσε τις πιο hot μπότες της σεζόν… σε αγώνα μπάσκετ!

Οι over- the- knee μπότες με κρύσταλλα, αποτελούν ένα από τα πιο ιδιαίτερα fashion trends της σεζόν. Η Kendall Jenner φρόντισε να μας το υπενθυμίσει, με μία εμφάνιση που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Η ίδια, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι sparkly μπότες του οίκου Saint Laurent, για να παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ των Clippers.

 

cozy vibe fashion celebrity kendall boots cozy vibe fashion celebrity kendall boots

 

H Κendall, η οποία δε σταμάτησε λεπτό να πανηγυρίζει, έδωσε μια άλλη διάσταση στο στυλ που μπορεί να υιοθετήσει ένας οπαδός στο γήπεδο, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού οι εκτυφλωτικές μπότες της, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

 

Το συγκεκριμένο ζευγάρι Saint Laurent, κοστίζει 10,000 δολλάρια, και είναι κεντημένο με 6000 πέτρες. Το μοντέλο κατάφερε να συνδυάσει τις λαμπερές μπότες με ένα πιο casual look, το οποίο περιελάμβανε σκισμένο τζιν και oversized turtleneck sweater.

 

Τις μπότες του διάσημου οίκου έχουν υιοθετήσει στην γκαρνταρόμπα τους πολλοί διάσημοι, όπως οι Rihanna, Cardi B και Céline Dion, με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικά events. Η Kendall, όμως, ήταν η πρώτη που τις φόρεσε σε μία τέτοια περίσταση, κάνοντας την παρουσία της κάτι παραπάνω από αισθητή.

She just sparkles!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath