Home / Good Life  / Οι pastry YouTubers θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο των γλυκών

Οι pastry YouTubers θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο των γλυκών

Οι pastry YouTubers θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο των γλυκών
4 pastry YouTubers που θα σε μυήσουν στην γλυκιά γαστρονομία. 

Αν αγαπάς το φαγητό και πιο συγκεκριμένα τη ζαχαροπλαστική, τότε θα λατρέψεις τους παρακάτω pastry YouTubers. Ρίξε μια ματιά στα κανάλια τους και πάρε ιδέες για υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις που έπειτα μπορείς να φτιάξεις και εσύ στο σπίτι σου και να γλυκάνεις την καθημερινότητά σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. 

 

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά;

Οι pastry YouTubers θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο των γλυκώνΟι pastry YouTubers θα σε ταξιδέψουν στον κόσμο των γλυκών

 

 

Rosanna Pansino.
H Rosanna Pansino διαθέτει ίσως το πιο διάσημο γλυκό κανάλι στο αμερικάνικο Youtube. H YouTuber έχει φυσικά αδυναμία στη ζαχαροπλαστική και η baking σειρά που δημιούργησε με τίτλο “The Nerdy Nummies” έχει αγαπηθεί όσο άλλη από το κοινό. Απολαύστε την όσο δημιουργεί γλυκιές κατασκευές που φαίνονται πραγματικά λαχταριστές. 
 
 

 

 

CupcakeJemma

Μία ακόμη προσωπικότητα του YouTube που αναλαμβάνει να μοιραστεί με το κοινό υπέροχες γλυκιές συνταγές και παρασκευές είναι η Jemma. Όπως αποκαλύπτει και το όνομα του καναλιού της, μεγάλη της αδυναμία και σπεσιαλιτέ της είναι τα cupcakes. Στο κανάλι της Jemma θα βρεις πλήθος συνταγών για να φτιάξεις και εσύ τα πιο νόστιμα και ξεχωριστά cupcakes, όπως και άλλα γευστικά γλυκά. Ανάμεσά τους υπέροχα κέικ και εντυπωσιακές τούρτες.

 

 

 

Preppy Kitchen.

Ο John ένας εξαιρετικά συμπαθής μπαμπάς, είναι ο δημιουργός του καναλιού Preppy Kitchen. Κάποια στιγμή αποφάσισε να μοιραστεί την αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική με το κοινό και να ανεβάζει βιντεάκια με την εκτέλεση των συνταγών που του αρέσουν. Κάπως έτσι γεννήθηκε το πλέον δημοφιλές Preppy Kitchen, ένα κανάλι γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Ο χαμογελαστός John δείχνει βήμα βήμα τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να φτιάξεις και εσύ αυτά τα ξεχωριστά γλυκά. 

 

 

 

Rosie’s Dessert Spot.

Σε αυτό το κανάλι θα δείτε τούρτες που μοιάζουν με αριστουργήματα. Η ζαχαροπλάστρια Rosie παραδίδει μαθήματα ζαχαροπλαστικής μέσα από τα ενδιαφέροντα βιντεάκια της, εξηγώντας αναλυτικά τι πρέπει να κάνει κανείς για να δημιουργήσει όλα αυτά τα υπέροχα. Εξερευνήστε το κανάλι της, όπως επίσης και το site της για ακόμη περισσότερες γλυκιές συνταγές. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!