Home / Men  / Οι 5 vintage αγορές, που πρέπει να κάνετε αυτό το φθινόπωρο!

Οι 5 vintage αγορές, που πρέπει να κάνετε αυτό το φθινόπωρο!

Τα 80s και τα 90s επέστρεψαν δυναμικά και αυτό το βλέπουμε συνεχώς γύρω μας. Είτε μιλάμε για ένδυση, είτε για υπόδυση το vintage στοιχείο είναι παντού και εμείς “οφείλουμε” να σεβαστούμε την υπεροχή του και να το εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας!

 

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 must vintage items για αυτό το φθινόπωρο και σας τα παρουσιάζουμε:

 

Το fleece cardigan ή jacket!

Είναι ζεστό, είναι χουχουλιάρικο και είναι και stylish! What’s not to love?

 

    

 

Το Levi’s 501 jeans jacket!

Πιο 90s και πιο vintage πεθαίνεις! Ένα jacket – κινούμενη ιστορία! Αποκλείεται να μην το είχατε ήδη αποκτήσει στο παρελθόν και αποκλείεται να το “αποφύγετε” στο παρόν! Ξεθάψτε το από παλιές ντουλάπες ή αναζητήστε το στα καταστήματα! Ό,τι κι αν κάνετε, απλά don’t miss it!

 

    

 

To printed πουκάμισο!

Υπήρξε απόλυτη τάση, μετατράπηκε στο απόλυτο κιτς και πλέον επιστρέφει στο absolut must have! Τα printed πουκάμισα απογειώνουν κάθε εμφάνισή σας και το να λείπουν από τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα είναι…out of the question!

 

 

 

Η δερμάτινη camel ζώνη!

Είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν και ταιριάζει με κάθε ντύσιμο, στυλ ή περίσταση. Εντάξτε την στην ντουλάπα σας και πείτε…hello fall!

 

 

Τα δερμάτινα combat boots!

Είναι vintage, αλλά και διαχρονικά, είναι άνετα, αλλά και κομψά! Τα combat boots είναι το απόλυτο ανδρικό παπούτσι και η πιο safe και ταυτόχρονα stylish επιλογή για τις εμφανίσεις σας!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!