Home / Beauty  / Οι υπέροχες πλεξούδες έρχονται για να μας σώσουν

Οι υπέροχες πλεξούδες έρχονται για να μας σώσουν

υπέροχες πλεξούδες

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το hot χτένισμα της σεζόν; Έχεις μία bad hair day; Και για τις δύο περιπτώσεις, διάλεξε υπέροχες πλεξούδες και δε θα χάσεις.

 

 

Οι braids είναι ένα από τα χτενίσματα που πάντα θα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες. Τις είδαμε στο street style σε Μιλάνο και Παρίσι με πολλούς και πρωτοποριακούς τρόπους. Κατατάσσονται άνετα στα πιο hot hairstyles της Άνοιξης, λόγω της ευέλικτης φύσης τους. Μπορούν να ταιριάξουν με πολλά και διαφορετικά στυλ, ανάλογα με τη version τους. Ταιριάζουν σε eddy, girlie, ρομαντικό, bohemian και super formal look. Οι ωραιότερες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας θα απογειωθούν με υπέροχες πλεξούδες.

 

 

Η Leoni Hanne μάς πρότεινε πλεξούδες “πλεγμένες” με φουλάρια και κορδέλες σε χαμηλή αλογοουρά. Οι street stylers σε Λονδίνο, ως τα πιο τολμηρά fashion girls, έβαλαν στις υπέροχες πλεξούδες τους τα πιο ιδιαίτερα και πρωτοπόρα αξεσουάρ. Η Gen Z, όπως και η Chiara Ferragni, μάς προτείνει ανεπιφύλακτα τα baby braids. Ένα trend από τα 90s που σίγουρα ήρθε για να μείνει.

 

 

Στα shows είδαμε τους σχεδιαστές να επιλέγουν πιο elegant braids στο πλάι, συνδυασμένες με ένα χαμηλό και χαλαρό bun. Παράλληλα, είδαμε και την επιστροφή των λεγόμενων “ράστα”. Όλα τα μαλλιά γίνονται υπέροχες πλεξούδες, ακόμα και σε διαφορετικές αποχρώσεις. Οι French braids της Tina Kunakey στο show του Miu Miu είναι η απόδειξη ότι αυτό το χτένισμα ταιριάζει ακόμα και σε preppy style.

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.