Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας!

Συγκεντρώσαμε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και θα μας οδηγήσουν με χαρά στον κινηματογράφο. Θρίλερ, ταινίες κοινωνικές, δραματικές ή τρόμου και animation βρίσκονται στη λίστα αυτής της εβδομάδας, έτοιμες να μας καθηλώσουν στο λευκό πανί!

 

 

Απαγορευμένες Συναντήσεις

Μια Ισραηλινή κι ένας Παλαιστίνιος διατηρούν εξωσυζυγική σχέση, η οποία μετά από μια ασήμαντη παρεξήγηση θα μπλέξει άδικα και τους δυο τους σε μια περίπλοκη υπόθεση τρομοκρατίας.

 

Σκηνοθεσία: Muayad Alayan

Ηθοποιοί: Maisa Abd Elhadi, Mohammad Eid, Kamel El Basha 

 

 

 

Ο Χαρισματικός

Η Σάρα αρχίζει να πιστεύει πως ο γιος της Μάιλς κυριεύεται από υπερφυσικές ή ακόμα σατανικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, η Σάρα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια τη σκοτεινή του πλευρά. Η Σάρα θα αναζητήσει τις απαντήσεις στο παρελθόν, σε μια άγρια διαδρομή όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αντίληψη και την πραγματικότητα θα γίνει τρομακτικά θολή.

 

Σκηνοθεσία: Nicholas McCarthy

Ηθοποιοί: Taylor Schilling, Brittany Allen, Jackson Robert Scott

 

 

 

Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα

Αυτή η εκπληκτική ιστορία συνέβη την εποχή των γενναίων ιπποτών, των πανέμορφων πριγκιπισσών και των πολεμιστών μάγων. Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται… πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!

 

 

 

 

Το Γύρισμα της Τύχης

Επιστρέφοντας από ένα πάρτι με τη γυναίκα του κι ένα φιλικό ζευγάρι, ο Φαρζάντ χτυπά κάτι με το αυτοκίνητό του. Μπερδεμένοι και προβληματισμένοι καταλήγουν όλοι στο σπίτι της κοπέλας, προσπαθώντας να αποφασίσουν το τι πρέπει να κάνουν.

 

Σκηνοθεσία: Ramtin Lavafipour

Ηθοποιοί: Amir Jadidi, Parinaz Izadyar, Saber Abar 

 

 

 

Ψυχρή Καταδίωξη

Ένας φιλήσυχος εκχιονιστής που μόλις έχει ανακηρυχτεί Πολίτης της Χρονιάς σε μια κωμόπολη των Βραχωδών Ορέων μαθαίνει πως ο γιος του είναι νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης. Όταν ανακαλύπτει πως έχει πέσει θύμα δολοφονίας, η απόφασή του να εκδικηθεί θα τον φέρει αντιμέτωπο με έναν αδίστακτο μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

 

 

Σκηνοθεσία: Hans Petter Moland

Ηθοποιοί: Liam Neeson, Laura Dern, Micheál Richardson 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!