Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα 13/12- 19-12! 

Ώρα για cinema! Συγκεντρώσαμε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα από 13 μέχρι και 19 Δεκέμβρη και σας παρουσιάζουμε τις νέες κινηματογραφικές εμπειρίες. 

 
Ο Ασπροδόντης

Οι περιπέτειες ενός άγριου λυκόσκυλου στον Βόρειο Καναδά, το οποίο γνωρίζει τη γενναιόδωρη, αλλά και τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων.

 

Σκηνοθεσία: Alexandre Espigares

Ηθοποιοί: Nick Offerman, Rashida Jones, Paul Giamatti 

 

 

 

Aquaman

Ο Άρθουρ Κάρι, γιος της βασίλισσας της Ατλαντίδας κι ενός κοινού θνητού, αποφασίζει να διεκδικήσει τον θρόνο του μυθικού βασιλείου για να αποτρέψει τα καταστροφικά σχέδια του αδερφού του.

 

Σκηνοθεσία: James Wan

Ηθοποιοί:  Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe

 

 

Γυναίκες που Περάσατε Από Δω

Ο Σταύρος Τσιώλης κλείνει την τριλογία των «Γυναικών» με ένα ακίνητο road movie με εκλεκτούς περαστικούς
και εκ βαθέων (και μη) εξομολογήσεις. Δύο άντρες αναλαμβάνουν να φυλάξουν τσίλιες έξω από ένα αθηναϊκό σπίτι στο οποίο προστίθεται παράνομα ένα δωμάτιο. Περιμένοντας, θα περάσουν από μπροστά τους διάφοροι άνθρωποι, ο καθένας με τη δική του ιστορία.

 

Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσιώλης

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Τζούμας, Ερρίκος Λίτσης, Ελένη Ουζουνίδου, Κωνσταντία Τάκαλου

 

 

 

Ο Δικός της Πόλεμος

Ως μια από τις διασημότερες πολεμικές ανταποκρίτριες στον κόσμο, η Μαρί Κόλβιν έχει καλύψει με προσωπικό κόστος συρράξεις από το Ιράκ και το Αφγανιστάν ως τη Σρι Λάνκα. Το 2012 βρίσκεται αποκλεισμένη στην πολιορκημένη Χομς της Συρίας μαζί με το φωτογράφο Πολ Κόνροϊ.

 

Σκηνοθεσία: Matthew Heineman

Ηθοποιοί:  Rosamund Pike, Jamie Dornan, Tom Hollander 

 

 

 

Η Ιστορία Μιας Πρεμιέρας

Τον Οκτώβριο του 2014 ο Μπενζαμάν Μιλπιέ, ο οποίος είχε χορογραφήσει τον «Μαύρο Κύκνο», αναλαμβάνει διευθυντής του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού, του παλαιότερου θιάσου μπαλέτου στον κόσμο κι ετοιμάζει το πρώτο του project.

 

Σκηνοθεσία: Thierry Demaizière, Alban Teurlai

Ηθοποιοί: Benjamin Millepied

 

 

 
Ρόμα

Η ιστορία μιας υπηρέτριας στο σπίτι ενός Μεξικανού γιατρού στις αρχές της δεκαετίας του ’70. 

 

Σκηνοθεσία: Alfonso Cuarón

Ηθοποιοί:  Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey 

 

 

Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-σύμπαν

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του. Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα.

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!