Home / Good Life  / Οι ταινίες που θα δούμε προσεχώς στις αίθουσες!

Οι ταινίες που θα δούμε προσεχώς στις αίθουσες!

Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες!

Ετοιμαστείτε για αυγουστιάτικο σινεμά! Δείτε ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες τις επόμενες μέρες και θα μας οδηγήσουν με χαρά στην σκοτεινή αίθουσα! 

 

Το Απίθανο Ταξίδι Ενός Φακίρη

Η ταινία μας αφηγείται την ιστορία ενός φακίρη που προσπαθεί να εξαπατήσει ένα ολόκληρο χωριό ότι έχει μαγικές ικανότητες, ώστε να του πληρώσουν ένα ταξίδι στο Παρίσι για να… αγοράσει ένα κρεβάτι με καρφιά από το ΙΚΕΑ! Από τη Γαλλία ως τη Λιβύη, μέσα σε αερόστατα, ταξί και παράξενες… ντουλάπες, ζήστε ένα απίστευτο, μαγευτικό ταξίδι γεμάτο χρώμα, απίθανους χαρακτήρες, μαγικά κόλπα και έρωτες!

 

 

Σκηνοθεσία: Ken Scott

Πρωταγωνιστούν: Dhanush, Bérénice Bejo, Erin Moriarty 

 

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση

Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

 

 

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακουάρι
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Άλεκ Μπάλντουιν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ

 

Πρόσκληση σε Γάμο

 

Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ έχουν πολλά κοινά: Και οι δύο μισούν τη νύφη, τον γαμπρό, τον γάμο, τους εαυτούς τους και, κυρίως, ο ένας τον άλλο. Για 72 ώρες, είναι παραβάτες στον παράδεισο! Όμως, μια σειρά απρόβλεπτων καταστάσεων θα τους αναγκάσει να έρθουν κοντά και πολύ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ακολουθήσουν τον δρόμο του μυαλού ή της καρδιάς. 

 

 

Σκηνοθεσία: Victor Levin

Πρωταγωνιστούν: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!