Home / Beauty  / Οι συλλογές αρωμάτων myesens σε συντροφεύουν σε κάθε καλοκαιρινή σου περιπέτεια!

Οι συλλογές αρωμάτων myesens σε συντροφεύουν σε κάθε καλοκαιρινή σου περιπέτεια!

Το vegan perfume brand, με την ιδιαίτερη φιλοσοφία, το myesens θα είναι κοντά σου σε κάθε καλοκαιρινή περιπέτεια, “μεταφράζοντας” συναισθήματα, στιγμές και προσωπικότητες.

 

 

Τα αρώματα του myesens έχουν έναν σκοπό. Να αναδείξουν τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα κάθε ανθρώπου. Ο καθένας από εμάς είναι ένα σύνολο από διαφορετικές στιγμές, αναμνήσεις και διαθέσεις. Με μια υπέροχη συλλογή αρωμάτων, το vegan perfume brand θέλει να είναι κοντά σου σε κάθε στιγμή. Η collection περιλαμβάνει Boss Babe, Dance With Me, Happy (Today), I am limited edition και Reborn Bohemian.

Σε ενθαρρύνουν να εκφράζεις κάθε πλευρά του εαυτού σου και θα σε συνοδεύσουν σε όλες τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες. Το Boss babe είναι ένα δυναμικό, αποφασιστικό και sexy άρωμα και αποτελείται από blood orange, γαρδένια και tobacco. Στο Dance with me βρίσκεις το ρομαντικό, παιχνιδιάρικο και μυστήριο χαρακτήρα σου με μια μείξη από δαμάσκηνο.

Ένα αναζωογονητικό κύμα εσπεριδοειδών, αγκαλιασμένο από νότες ροζ πιπεριού και εξωτικών λουλουδιών monoi. Στο Happy Today η θετική διάθεση και η αισιοδοξία είναι στα ύψη.  Από την άλλη, αν θέλεις να αναδείξεις το γοητεία σου το I am a limited edition, με μανταρίνι, καραμέλα και λευκά λουλούδια είναι το ιδανικό. Τέλος, το Reborn Bohemian και ο έντονος floral χαρακτήρας του θα σε κάνει να νιώσεις τεράστια ζωντάνια και θα λειτουργήσει σαν μια αγαπημένη αγκαλιά.

Αρώματα που σέβονται το περιβάλλον, που μοιράζουν αγάπη και που υπόσχονται ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

 

www.myesens.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.