Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι πρωταγωνιστές των hottest εφηβικών σειρών στη νέα mini σειρά του Balmain

Οι πρωταγωνιστές των hottest εφηβικών σειρών στη νέα mini σειρά του Balmain

Tommy Dofman, Charles Melton, Jesse Jo Stark και Ajani Russell πρωταγωνιστούν στη νέα mini σειρά του οίκου Balmain.

 

 

Ο Olivier Rousting δεν είναι ένας απλός σχεδιαστής. Είναι ένας αφηγητής της μόδας και η καινούργια mini σειρά του, Fracture, μας το αποδεικνύει. Ο οίκος Balmain επέλεξε τα φρέσκα, νεανικά και ταλαντούχα πρόσωπα των αγαπημένων εφηβικών σειρών για να πρωταγωνιστήσουν. Tommy Dofman, Charles Melton, Jesse Jo Stark και Ajani Russell φορούν τις νέες δημιουργίες του οίκου και μας παρασέρνουν σε μια ιστορία με μυστήριο, πάθος, μουσική και εξερεύνηση του εαυτού τους.

 

 

Μια μείξη δυνατών προσωπικοτήτων που εκπροσωπούν τη νέα γενιά και μάχονται για την ελευθερία. Ο Rousteing θέλει να αποδείξει πως δεν υπάρχει μόδα χωρίς το ρεαλισμό του κόσμου μας. Ο κάθε χαρακτήρας εκφράζει τα ιδανικά του οίκου με έναν δικό του τρόπο, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για το project του σχεδιαστή.

 

 

Η mini σειρά Fracture θα αποτελείται από 5 επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη στις 2 Σεπτεμβρίου, μέσα από το official site.

Photo Courtesy: Balmain

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.