Home / Good Life  / Οι πρεμιέρες της εβδομάδας 25-31/7

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας 25-31/7

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας 25-31/7
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. 

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα. 

 

Η Ληστεία της Μαφίας

1975. Μία συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το Ρόουντ Άιλαντ.

Σκηνοθεσία: Tom DeNucci

Ηθοποιοί: Theo Rossi, Clive Standen, Samira Wiley

 

 

 

Cuba Libre

Στην κατεχόμενη Κούβα του 1898, δύο παιδιά παρασύρονται στη δίνη του απελευθερωτικού αγώνα και του Ισπανο-αμερικανικού πολέμου.

Σκηνοθεσία: Χόρχε Λουίς Σάντσεζ

Ηθοποιοί: Αλεχάντρο Γκερέρο, Ζο Άντριαν Χααβίντ, Κρίστιαν Σάντσεζ

 

 

 

Ποια Νομίζεις Ότι Είμαι

Η Κλερ είναι μια χωρισμένη καθηγήτρια πανεπιστημίου στα 50 της, η οποία κατασκευάζει στο Facebook το ψεύτικο προφίλ μιας 24χρονης για να πλησιάσει τον πρώην εραστή της μέσω του συγκατοίκου του. Το σχέδιό της, όμως, παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή.

Σκηνοθεσία: Safy Nebbou

Ηθοποιοί: Juliette Binoche, Nicole Garcia, François Civil

 

 

Polaroid

Η ντροπαλή έφηβη Μπερντ (Κάθριν Πρέσκοτ) παίρνει μια κάμερα polaroid τύπου SX-70 από τον Τάιλερ, που την απέκτησε από ένα παζάρι, και έχει πάνω της χαραγμένα τα αρχικά «ΡΤΣ». Η Μπερντ φωτογραφίζει τον Τάιλερ και παρατηρεί μια παράξενη μουτζουρωμένη φιγούρα να υπάρχει στη φωτογραφία.

Σκηνοθεσία: Lars Klevberg

Ηθοποιοί: Kathryn Prescott, Tyler Young, Samantha Logan 

 

 

 

Sex & Ψυχανάλυση

Η Σιμπίλ είναι μια ψυχαναλύτρια η οποία αποφασίζει να αφοσιωθεί στη λογοτεχνία, παθιάζεται όμως με την Μαργκό, μια νεαρή, ανασφαλή ηθοποιό σε κρίση, η οποία γίνεται η πηγή έμπνευσης του καινούριου της βιβλίου. Προσπαθώντας να τη βοηθήσει, αλλά και να αντλήσει όσο πιο ενδιαφέρον «υλικό» μπορεί, εμπλέκεται στη θυελλώδη ζωή της με ανεξέλεγκτο τρόπο.

Σκηνοθεσία: Justine Triet

Ηθοποιοί: Virginie Efira, Adèle Exarchopoulos, Gaspard Ulliel 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!