Home / Good Life  / Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου. 

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας

 

 

Οι Αόρατες

Με απόφαση του Δήμου, το κέντρο υποδοχής άστεγων γυναικών ανακοινώνει ότι θα κλείσει. Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν μόνο τρεις μήνες στη διάθεση τους για να επανεντάξουν στην κοινωνία, με κάθε τρόπο, τις γυναίκες που έχουν στη μέριμνά τους: πλαστογραφούν, καταφεύγουν στο μέσο και στο ψέμα… Πλέον, όλα επιτρέπονται. Η κωμωδία του Λουί-Ζουλιέν Πετί, επίκαιρη όσο ποτέ, συνδυάζει ιδανικά το καυστικό κοινωνικό σχόλιο με το γέλιο, επιλέγοντας αληθινές άστεγες γυναίκες να συμπρωταγωνιστήσουν με την αφρόκρεμα του γαλλικού σινεμά.

Σκηνοθεσία: Louis-Julien Petit

Ηθοποιοί: Patricia Mouchon, Khoukha Boukherbache, Bérangère Toural 

 

 
Annabelle Comes Home

Η τρίτη ταινία Annabelle επικεντρώνεται στους ερευνητές του μεταφυσικού Ed και Lorraine Warren, που έχουν στην κατοχή τους την κούκλα, με την Mckenna Grace να υποδύεται τη μικρή τους κόρη Judy. Η δαιμονισμένη κούκλα θα κάνει δύσκολη τη ζωή του ζευγαριού, καθώς και των δυο εφήβων νταντάδων της Judy, στους ρόλους των οποίων θα είναι οι Madison Iseman και Katie Sarife.

Σκηνοθεσία: Gary Dauberman

Ηθοποιοί: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace 

 

 

 

Yesterday

Οι Beatles είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο γνωστά και διαχρονικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Κάποτε όλοι τους ήξεραν! Σήμερα όμως μόνο ο Τζακ Μάλικ τους θυμάται. Ο Τζακ είναι ένας είναι ένας αποτυχημένος τραγουδοποιός που ζει σε ένα Αγγλικό προάστιο. Ο μόνος που πιστεύει στο ταλέντο του ήταν η παιδική του φίλη και μάνατζερ του, η οποία του κλείνει συναυλίες ώστε να αναδειχθεί το ταλέντο του. Ύστερα από ένα ατύχημα μας ο καταρρακωμένος τραγουδοποιός  ξυπνά στο νοσοκομείο σε ένα κόσμο όπου οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ. Έτσι, παίρνει την απόφαση να παίξει τα τραγούδια της μπάντας σαν δικά του. Ο δρόμος για τη δόξα είναι πλέον ανοιχτός. Όσο η διασημότητα του ξεφεύγει επικίνδυνα, η σχέση του με την αληθινή του φίλη θα δοκιμαστεί. Ο Τζακ θα πρέπει να ξαναβρεί το δρόμο που έχασε και να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Danny Boyle

Ηθοποιοί: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino 

 

 

 

Το Ένστικτο της Ζωής

Ο βραβευμένος με Όσκαρ® σεναρίου για το Birdman, Αρμάντο Μπο, σκηνοθετεί αυτό το προκλητικό θρίλερ με πρωταγωνιστή το Γκιγιέρμο Φραντσέλα, που έκανε ρεκόρ στο box office της Αργεντινής. Ο Αντόνιο έχει την τέλεια ζωή: μια αγαπημένη οικογένεια, τέλεια δουλειά κι ένα όμορφο σπίτι. Η φούσκα στην οποία ζει θα σκάσει όταν θ’ανακαλύψει ότι χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού. Ο Αντόνιο ζούσε πάντα με το γράμμα του νόμου, αλλά όταν όλοι οι νόμιμοι οδοί στερεύουν, το ήθος του θα δοκιμάζεται.

 

Σκηνοθεσία: Armando Bo

Ηθοποιοί: Guillermo Francella, Carla Peterson, Gloria Carrá 

 

 

 

 

Κόλπο Γκρόσο

O Σέρτζιο, ένας μεροκαματιάρης επιπλοποιός και η Σαμπρίνα, μια αποτυχημένη τραγουδίστρια είναι παράνομο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μπορούν να χωρίσουν τους νόμιμους συζύγους τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Μία μέρα οι φίλοι του Σέρτζιο θέλοντας να τον εκδικηθούν για να τις χοντροκομμένες φάρσες του, τον κάνουν να πιστέψει ότι κέρδισε το jackpot του λαχείου. Ο Σέρτζιο χωρίς να το πολυσκεφθεί χωρίζει την γυναίκα του, και φεύγοντας παίρνει μαζί του όχι μόνο την Σαμπρίνα αλλά και όλη της την οικογένεια. Αργότερα ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει φράγκο αλλά είναι πολύ αργά για επιστροφή . Έτσι θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα σύρει όλη την οικογένεια στην Νότια Ιταλία. Όμως τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ.

 

Σκηνοθεσία: Francesco Miccichè

Ηθοποιοί: Sergio Castellitto, Sabrina Ferilli, Valeria Fabrizi

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!