Home / Men  / Οι ποδοσφαιριστές με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα

Οι ποδοσφαιριστές με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα

ακριβά αυτοκίνητα
Σίγουρα η πολυτέλεια είναι απόλυτα συνυφασμένη με τα ακριβά αυτοκίνητα. Και, φυσικά, οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ακριβώς τι θα πει καλοπέραση. Zlatan Ibrahimovic, Samuel Eto’o, Karim Benzema, Christiano Ronaldo και Lionel Messi είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές με την ακριβότερη συλλογή αυτοκινήτων.

 

Οι ποδοσφαιριστές του εξωτερικού είναι γνωστοί για την πολυτελή ζωή τους. Πολλοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που επενδύουν τα χρήματά τους σε ακριβά αυτοκίνητα. Τα περισσότερα από αυτά είναι σπάνια και ανήκουν σε limited συλλογές. Ποιος, λοιπόν, διάσημος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με την πιο ακριβή συλλογή αυτοκινήτων;

 

Zlatan Ibrahimovic 

Ο διάσημος Σουηδός ποδοσφαιριστής της Milan θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του. Έχει σημειώσει περισσότερα από 500 τέρματα σε επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες και είναι ένας από τους μόλις 5, που το έχουν καταφέρει τον 21ο αιώνα. Ο Zlatan Ibrahimovic έκανε δώρο στον εαυτό του, για τα 34α γενέθλιά του, μία Ferrari Monza SP2, η οποία κόστιζε 1,7 εκατομμύρια.

 

 

Samuel Eto’o

Έχοντας παίξει με εμβληματικές ομάδες, όπως οι Barcelona και Chelsea, ο Samuel Eto’o, πέρα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, έχει μεγάλη αδυναμία και στα καλά αυτοκίνητα.

 

 

Ο ποδοσφαιριστής κατέχει μία από τις 77 Aston Martin One-77, η οποία του κόστισε 1,8 εκατομμύρια.

 

αυτοκίνητα

 

Karim Benzema

Ο Γάλλος επιθετικός της Real Madrid είναι γνωστός για τα ακριβά του γούστα στα αυτοκίνητα. Μία από τις πιο δαπανηρές αγορές του είναι η Buggati Veyron Pur Sang, με κόστος 1,9 εκατομμύρια.

 

 

Christiano Ronaldo

Σχεδόν στην κορυφή της λίστας, ο Christiano Ronaldo φαίνεται να διαθέτει μία μεγάλη συλλογή ακριβών αυτοκινήτων. Η αγαπημένη του μάρκα είναι η Buggati, καθώς διαθέτει αρκετά μοντέλα της. Μάλιστα, ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα της συλλογής του διάσημου ποδοσφαιριστή είναι μία Buggati La Voiture Noire. Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά αμάξια στον κόσμο, αξίας 18,6 εκατομμυρίων.

 

 

Lionel Messi

Πρώτος στη λίστα των ποδοσφαιριστών με τα ακριβότερα αυτοκίνητα “τερματίζει” ο κορυφαίος πρώην παίκτης της Barcelona και νυν της Paris Saint-Germain. Η Ferrari 335 S Spider Scaglietti κόστισε στον Αργεντίνο σταρ του ποδοσφαίρου σχεδόν 35 εκατομμύρια!

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada