Home / Beauty  / Οι πιο hot αποχρώσεις στα κραγιόν για τον χειμώνα

Οι πιο hot αποχρώσεις στα κραγιόν για τον χειμώνα

Τα πιο hot winter colors στα κραγιόν.

 

Ποιες είναι οι αποχρώσεις κραγιόν που κυριαρχούν φέτος και χαρίζουν επιπλέον λάμψη στα χείλη; Ένας τρόπος για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να αποκτήσετε το πιο φωτεινό και σέξι μακιγιάζ, είναι να δώσετε βαρύτητα στο κραγιόν σας. Όταν τονίζετε τα χείλη σας και κρατάτε σε χαμηλούς τόνους το μακιγιάζ στα μάτια έχετε ένα πιο φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα που απογειώνει το look σας. Παρακάτω σας προτείνουμε τις πιο hot αποχρώσεις κραγιόν για το χειμώνα.

 

 

Φυσική γυαλάδα.

Το φυσικό είναι πάντοτε σέξι και εντυπωσιακό. Φέτος κυριαρχούν οι φυσικές αποχρώσεις στα χείλη που δίνουν στο βλέμμα την διακριτική λάμψη που χρειάζεται. Τα ρόδινα glam χείλη δίνουν την αίσθηση υγείας και λάμψης, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα φυσικά lip gloss κυριαρχούν φέτος και ιδανικά για εμφανίσεις όλη την διάρκεια της ημέρας. Αν θέλετε να προσθέσετε παραπάνω λάμψη τολμήστε lip gloss με στρας και glitter.

Dark αποχρώσεις.

Στον αντίποδα βρίσκονται οι πιο σκοτεινές αποχρώσεις στα χείλη που προσδίδουν ένταση και δυναμισμό. Διάφορες αποχρώσεις του μοβ, του μπορντό, σκούρο κόκκινο ή ακόμη και μαύρο χαρίζουν βαθιά γοητεία και φυσικά σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Ακόμη και αν θεωρείτε τέτοιες dark αποχρώσεις aggressive, αξίζει να πειραματιστείτε για να αναδείξετε την πιο δυναμική σας πλευρά. Προσοχή όμως καθώς οι πιο dark αποχρώσεις είναι ήδη αρκετά επιβλητικές, είναι σημαντικό να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας σε ελαφρείς τόνους. 

 

Έντονο κόκκινο.

Διαχρονική επιλογή που απογειώνει την θηλυκότητα. Το έντονο κόκκινο είναι μια hot, εντυπωσιακή επιλογή μακιγιάζ που αδιαμφισβήτητα εντυπωσιάζει και κεντρίζει τα βλέμματα. Αν θέλετε να καταπλήξετε προτιμήστε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε χαμηλούς τόνους.

 

 
Γλυκό ροδακινί.

Κοριτσίστικο, γλυκό και συνάμα διακριτικό το ροδακινί κραγιόν είναι ιδανικό για πρωινές ή απογευματινές εμφανίσεις. Μοιάζει φυσικό, τονίζει χαριτωμένα τα χείλη και είναι ταυτόχρονα σέξι. Οι ροδακινί αποχρώσεις κραγιόν προσδίδουν στο βλέμμα λεπτεπίλεπτη ένταση και φρεσκάδα. Τολμήστε το σε ματ ή πιο gloss υφές όχι μόνο το χειμώνα αλλά και όλες τις εποχές του χρόνου.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!