Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Οι πιο σούπερ ασκήσεις για ονειρεμένα οπίσθια

Οι πιο σούπερ ασκήσεις για ονειρεμένα οπίσθια

Οι πιο σούπερ ασκήσεις για ονειρεμένα οπίσθια
Με αυτές τις ασκήσεις θα αποκτήσεις τα οπίσθια που ονειρεύεσαι!

Θες τονωμένα οπίσθια και καλλίγραμμα πόδια; Ιδού οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Χωρίς εξοπλισμό.

 
Βαθιά καθίσματα.

Είναι αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς των ασκήσεων για τους γλουτούς. Τα καθίσματα γυμνάζουν εξαιρετικά την περιοχή και θεωρούνται από τις απαιτητικές ασκήσεις του είδους, ενώ έχουν πλήθος παραλλαγών.

Τι πρέπει να κάνεις στην κλασική άσκηση. Κάνεις ένα βαθύ κάθισμα πιέζοντας τους γλουτούς σου και σφίγγοντας τους κοιλιακούς σου. Φροντίζεις ώστε τα γόνατά σου να μην περνούν τις μύτες των ποδιών σου. Αυτό είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια για να εκτελέσεις σωστά την άσκηση. Κάνεις 3 σετ των 15 επαναλήψεων. Όσο περνά ο καιρός και βελτιώνεις την αντοχή σου, μπορείς να προσθέσεις λάστιχο.

 

 

 

 

Donkey Kicks.

Είναι τέλεια άσκηση για τους γλουτούς σου. Μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Τα donkey kicks γραμμώνουν τα πόδια σου και δυναμώνουν τους γοφούς σου. Χρειάζεται να κάνεις αργά την άσκηση για να δεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Βάλε στόχο να κάνεις 3 σετ των 15 επαναλήψεων σε κάθε πόδι τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις βαράκια ή και λάστιχα. Η άσκηση θα γίνει λίγο πιο δύσκολη αλλά η εικόνα των γλουτών σου αργότερα θα σε ανταμείψει.

 

Οι πιο σούπερ ασκήσεις για ονειρεμένα οπίσθια

 

Συνδύασε τις ασκήσεις με περπάτημα ή τρέξιμο και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!