Home / Good Life  / Οι πιο ρομαντικές πόλεις στην Ευρώπη για τα Χριστούγεννα!

Οι πιο ρομαντικές πόλεις στην Ευρώπη για τα Χριστούγεννα!

Ευρώπη
Ποιες είναι οι πιο ιδιαίτερες μικρές πόλεις στην Ευρώπη, που υπόσχονται να μας χαρίσουν την απόλυτη ρομαντική ατμόσφαιρα στις Xριστουγεννιάτικες διακοπές μας;

 

Η αλήθεια είναι ότι, όταν αναζητάμε έναν ρομαντικό προορισμό, οι πρώτοι που μας έρχονται στο μυαλό είναι το Παρίσι, η Βενετία και η Φλωρεντία. Αυτές οι πόλεις έχουν καθιερωθεί ως οι πιο ρομαντικοί προορισμοί, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν δεκάδες μικρές πόλεις στην Ευρώπη, που αποπνέουν την απόλυτη ρομαντική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα για την εορταστική περίοδο που πλησιάζει.

 

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες μικρές πόλεις στην Ευρώπη, που θα μάς χαρίσουν ιδιαίτερες στιγμές ρομαντισμού στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μας!
 
Annecy, Γαλλία

Δεν είναι τυχαίο πως χαρακτηρίζεται και ως η “Βενετία της Γαλλίας”. Αυτή η ονειρεμένη αλπική πόλη, που περιτριγυρίζεται από βουνά και λόφους και στολίζεται από τη λίμνη, δημιουργεί ένα τέλεια ισορροπημένο ρομαντικό σκηνικό. Ταυτόχρονα, τα πλακόστρωτα δρομάκια της αποπνέουν μία ζεστή αύρα ρομαντισμού, ιδανική για μία Χριστουγεννιάτικη απόδραση.

 

 
Bled, Σλοβενία

Μία μικρή, γραφική και παραμυθένια πόλη βρίσκεται στη βορειοδυτική Σλοβενία. Το Bled συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία, που δημιουργούν μία από τις πιο ρομαντικές χριστουγεννιάτικες αποδράσεις. Το κάστρο του 12ου αιώνα, που βρίσκεται ψηλά σε έναν βράχο με θέα τη λίμνη,.αποπνέει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, για ένα ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο…

 

Ευρώπη

 
Soglio, Ελβετία

Στην ίδια αύρα κυμαίνεται και το Soglio της Ελβετίας. Τα πλακόστρωτα δρομάκια και ο αέρας του βουνού δημιουργούν ένα συναίσθημα γαλήνης, κατάλληλο για εκείνους που αναζητούν τη χαλάρωση στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Φυσικά, το χιόνι έρχεται να στολίσει με τον πιο μοναδικό τρόπο όλες τις γωνιές του Soglio,.δημιουργώντας το απόλυτο εορταστικό, φυσικό τοπίο.

 

Ευρώπη

 
Taormina, Ιταλία

Τοποθετημένη στην κορυφή του βράχου, στο νησί της Σικελίας, η Taormina συνδυάζει τα δύο στοιχεία της Ιταλίας: ρομαντισμό και ιστορία. Η θέα στην Αίτνα και στο Ιόνιο Πέλαγος δημιουργεί το τέλειο ρομαντικό σκηνικό,.ενώ τα αρχαία ερείπια και οι μοναδικοί δρόμοι υπόσχονται μια αξέχαστη απόδραση!

 

Ευρώπη

 

Ποια είναι η μικρή πόλη στην Ευρώπη, που σας κίνησε το ενδιαφέρον για το επόμενο ταξίδι σας;

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada