Home / Beauty  / Οι πιο λαμπερές beauty εμφανίσεις των Governors Awards 2018!

Οι πιο λαμπερές beauty εμφανίσεις των Governors Awards 2018!

Τα καλύτερα beauty looks από τα Governors Awards!

Governors Awards 2018: Ποιες beauty εμφανίσεις απέσπασαν τα πιο θετικά σχόλια. Οι celebrities έλαμψαν στο κόκκινο χαλί των φετινών Governors Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Los Angeles. Μερικές από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες stars του Hollywood εντυπωσίασαν με τις τουαλέτες τους και το προσεγμένο τους μακιγιάζ, δίνοντας περισσή λάμψη στα φετινά βραβεία.  

 

Nicole Kidman

Πάντοτε αριστοκρατική η Nicole Kidman έδωσε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών της και προτίμησε ένα λαμπερό lipgloss για τα χείλη της. 

 

 

Lily Collins

Η Lily Collins ήταν υπέροχη. Το χτένισμά της παραπέμπει σε μία άλλη εποχή, ενώ τα έντονα μάτια της προσδίδουν στο συνολικό της look επισημότητα και μεγαλοπρέπεια! 

 

 

Lady Gaga

Σε πιο dramatic ύφος η Lady Gaga τόνισε επιτυχημένα το βλέμμα της με eyeliner, αρκετή δόση maskara και ιριδίζουσα glam σκιά. 

 

 

Rachel Weisz

Η ηθοποιός Rachel Weisz κινήθηκε σε πιο κλασσικό ύφος make up, επιλέγοντας βαθύ βλέμμα και ελαφρώς κοκκινωπά χείλη. 

 

Emma Stone

Η γλυκιά κοκκινομάλα ηθοποιός έδωσε λάμψη στο βλέμμα της, κάνοντας ένα άψογο blend από εντυπωσιακές σκιές που φώτισαν το πρόσωπό της! 

 

 

Hilary Swank

Με λεπτεπίλεπτο μακιγιάζ που αναδεικνύει κομψά τα χαρακτηριστικά της, εντυπωσίασε η Hilary Swank. 

 

 

Lupita Nyong’o

Το μοβ κραγιόν της ήταν η καλύτερη make up επιλογή που μπορούσε να κάνει, ενώ οι λευκές glam λεπτομέρειες στα μάτια της δημιούρησαν ένα λαμπερό beauty look, ιδανικό για τα Governors Awards 2018. 

 

 

Saoirse Ronan

Το σχεδόν αναπαίσθητο αλλά εξαιρετικά elegant μακιγιάζ της ¨έδεσε¨ άψογα με τη λευκή τουαλέτα της! 

 

 

Amy Adams

Απλή και λαμπερή η Amy Adams κατάφερε για ακόμη μία φορά να μαγνητίσει τον φακό επιλέγοντας ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει τα έντονα γαλάζια μάτια της! 

 

 

Emily Blunt

Ένα ακόμη λιτό make up από την ταλαντούχα Emily Blunt που επέλεξε να αποδώσει όλη τη λάμψη με το μεταλλικό σύνολό της, στο οποίο συνυπάρχουν αρμονικά χρυσές και ασημί αποχρώσεις. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!